Titus captivus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aşadar, şi Titus a plagiat. Hm, pagubă-n ciuperci. Ba chiar era o problemă ca numai şeful Executivului să fie gripat cu virusul copy-paste, aşa că domnul Corlăţean, acel tip cu mimică de gospodar din reclamele la „dry cooker”, merită felicitări. Ăsta nu s-a făcut doctorache, e doar conferenţiar pe şmenuială. Aplauze, mai puţin cei care s-au învârtit de titluri similare pe la Cahul...

* Greva japoneză din spitalele gălăţene continuă. E de umblat la titulatura asta pompoasă. Nu poţi să protestezi ca niponul atunci când condiţiile din unitatea spitalicească sunt de Burkina Faso.

* Apropo, mai sunt maidanezi prin Spitalul Judeţean? Şi ăia or fi în grevă japoneză? Deşi, de când cu activităţile pe bază de adopţie şi ONG, mai degrabă ar cocheta cu afacereza.

* Şeful Secţiei Penale de la Judecătoria Piteşti, un smintit şi jumătate, şi-a luat-o pe coajă într-o benzinărie de pe autostradă (care o fi aia, că România nu posedă aşa ceva?!). Doi poliţişti l-au caftit după ce individul, la vederea acestora, i-a zis fetiţei de şapte ani: „Miliţia!” Un dobitoc, asta nu se mai negociază, dar ar fi mai multe de spus:

1. Când eşti magistrat, se presupune că ştii legea şi în somn. Ce a comis el se cheamă ultraj, iar vina i se dublează deoarece îl obligă statutul să aibă o conduită ireproşabilă chiar şi atunci când meditează pe propriul tron. Ăla de lângă dormitorul mare.

2. Cei doi purtători de caschetă n-aveau voie să-l ardă, mai ales de faţă cu o minoră, fiica berbecului de la Secţia Penală a Judecătoriei Piteşti. I-au fracturat piramida nazală, i-au fezandat un braţ, băgat repede în ghips de medici, bine că nu se dau la fel de curcani şi cu interlopii, cu cefele mari cât Zidul Chinezesc... O amendă ar fi fost porţia binemeritată, nu cred c-ar fi fost nevoie de corecţie fizică.

3. Admit că incultul din Piteşti ar fi opus rezistenţă, de aici şi loviturile încasate din partea „miliţienilor”. Tot nu s-ar fi impus forţa până la sânge, erau totuşi în superioritate numerică. Dosarul magistratului ar fi fost şi mai suculent, dar - repet - pumnul în bărbie e desprins din alt tablou. Frumoasă mai e România!

Citit 680 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2013 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.