Decalotare, nu decapitare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un parlamentar european cu buletin de România votează cu „DA” indiferent de propunerea legislativă. Pe individ îl cheamă Dan Dumitru Zamfirescu, este fost ofiţer de Securitate şi a ajuns la Bruxelles pe locul eliberat de Gigi Becali. Şi mai e şi membru al Partidului România Mare. Săracul demnitar, el ar fi vrut să se şi abţină uneori, dar a intrat sub incidenţa reclamelor care promovează un somn nocturn fără impurităţi, adică fără ieşiri dese la toaletă...

* Un fotbalist elveţian de la echipa FC Basel (e aia care marţi seară a arătat de ce Steaua va termina prima în grupa de Champions League, prima doar prin răsturnarea clasamentului) a crezut că poate reinventa mersul cu genunchii în faţă. Omuşorul are 24 de ani, e sufletist nevoie mare şi a declarat la Bucureşti că are o soluţie extraordinară pentru câinii maidanezi din România. Am fost atât de curios că nici n-am apucat să-mi iau invectivele cu mine. Şi am citit afirmaţia băiatului din ţara lui Milka: „Ca iubitor al câinilor, am o soluţie mai bună pe care o propun. Decât să-i omorâţi, mai bine să-i castraţi.” Wow, aşa ceva chiar nu mai auzisem, este o sugestie unică, o veritabilă premieră, un patent neobişnuit, sunt înlăcrimat până la tendonul lui Ahile... Aceeaşi placă oferită, însă, în altă limbă. Carevasăzică, sărăcuţii mintal n-au patrie, mansarda nemobilată e boală universală. Niciun muşcat de patruped nu-şi face testul de sarcină, băi elveţianule. Ia-i acasă la tine, castrează-i acolo sau dă-i pe Milka necastraţi! Of, pe planetă există mai mulţi profeţi decât lucrători la firmele de ecarisaj.

* Ştire culinară. De fapt, nu prea e... Nu e deloc. Facebook a decis să le permită utilizatorilor reţelei sociale să posteze imagini cu decapitări. Decizia vine la doar şase luni după ce compania americană le interzisese. Bun, înseamnă că până la pornache mai este doar un pas – din punctul meu de vedere, ţâţa lăsată la vedere e mai puţin tulburătoare decât gâtul rămas fără ţiglă. Şi, Doamne iartă-ne, foarte mulţi minori au cont pe nemernicia asta de reţea autointitulată „de socializare”. Serios, decalotarea are ceva nobil în comparaţie cu decapitarea.

Citit 974 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2013 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.