Torţionarii de ieri, pârţionarii de azi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se aude că va scădea TVA-ul cu două procente şi că va creşte cota unică de impozitare de la 16 la 22 la sută. De fapt, niciuna dintre ele nu se va stârni din senin, precum vita lovită de streche. Ambele fi-vor manevrate de Victoraş. Mintenaş. Astfel gavaresc sursele din Guvernul României, însă Crin neagă varianta umflării impozitării: „Cu PNL la guvernare, nu va fi mărită cota unică.” Antonescule, nici acum nu ţi-ai dat seama că nu eşti de capul tău?   

* Probabil că domnul profesor originar din Tulcea a uitat de faptul că Ponta a fost prin America. Da, a fost şi ca să se tragă în poză cu statuia Libertăţii, dar la un moment dat a trebuit să se şi ridice în picioare...

* Victor zice că vizita sa peste Atlantic s-a soldat cu o grămadă de succese. Da, succese, EBo! Exprimându-se pe marginea vizelor SUA pentru români, copilotul din dormitorul Dacianei ne mărturiseşte că a adăugat încă o cărămidă în îndeplinirea obiectivului. Încerc să-mi imaginez dialogul: „- Nu vă supăraţi, hello, era să uit! Chiar acum la plecare, vreau să vă întreb cum rămâne cu viza, că nu e în regulă, mă-nţelegeţi... / - Yes, mister Ponta, desigur, e ca şi rezolvată! Data viitoare, când veţi mai dori să veniţi în SUA, nu va mai fi nevoie de viză. Doar n-o să fim absurzi să cerem viză şi pentru premierul unei ţări, fie ea şi România...”

* Presa a scos la iveală numele altor 35 de torţionari ajunşi la vârsta senectuţii. Nume şi prenume, băieţi unul şi unul, majoritatea peste 82-83 de ani. Carevasăzică, trăiţi bine, cu linia vieţii rezistentă, şi cu patru benzi pe sens. Printre ei am văzut şi un junior de 65 de ani, pe Augustin Vasile Tartan. Sau Târtan, nu ştiu dacă au fost omise diacriticile... Prea târziu au fost daţi pe goarnă, mult prea târziu. Torţionarii de ieri, pârţionarii de azi, însă din cauza lor s-au dus înspre gazele de şist oameni nevinovaţi. Mulţumim, Nea Nelule!  

* Apropo. Ion Ficior, acel nene torţionar descoperit după creaţia veninoasă intitulată Alexandru Vişinescu, este urmărit penal. Acuzaţia, generoasă – creator de genocid. Abia acum, în octombrie 2013. Mai aveau un pic şi urmăreau penal o pomană de patruzeci de zile.

Citit 1156 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2013 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.