Bădălău, măcar ficat de gâscă, mă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primarul Timişoarei propune ca ciorile care au invadat oraşul de pe Bega să fie servite cu anticoncepţionale. Astfel, crede Nicolae Robu, bănăţenii vor scăpa de enervantele zburătoare. Grijă mare, domnule edil, că anticoncepţionalele ar putea îngrăşa ciorile! Nu ştiu dacă v-aţi dori să vedeţi ditamai păsăroiul de 10 kilograme prin copaci...

* Senatorului PSD Bădălău, anchetat pentru trafic de influenţă, a pus boticul la şpăgi în natură: pulpe, piept şi ficat de pui. Probabil de asta îl şi cheamă Bădălău, că nu stă foarte bine cu mansarda. Măcar ficat de gâscă să fie cerut, băi Bădălău, băiatul mamii! Doamne, ce mai râde Decebal Traian Remeş de matale! Ăla măcar s-a mânjit de caltaboşi. De porc, adică.

* Nu vreau să-mi închipui ce iese pe la şedinţele social-democraţilor de când cu povestea lui Bădălău. Faci de râs omenirea care, de douăzeci şi ceva de ani, dă ca lumea din coate, nene. Vorba lui Dem Rădulescu, Dumnezeu să-l ocrotească, ori furaţi, ori lăsaţi-i pe profesionişti să-şi facă treaba!

* Traian Băsescu face baie de mulţime de Facebook. Alea de prin pieţe sunt desuete. După ce a postat un album de fotografii cu plimbările pe care i le acordă nepoatei, marinarul de la Cotroceni ne arată că se pricepe şi la grădinărit. Să fie vreo campanie de cosmetizare a preşedintelui ţării, oare la ce-o mai putea candida? Doar n-o să-mi spuneţi că tânjeşte după locul lui Daniel Constantin, în fruntea Ministerului Agriculturii... Nu, niciodată! Sau poate ne inoculează faptul că tarlaua Cotrocenilor s-a transformat în Grădina Ghetsimani. Tare metaforă, bre!

* Avem de-a face şi cu o alertă bahică. Specialiştii de pe mapamond anunţă că ne confruntăm cu un mare deficit de vin. Adicătelea, în scurtă vreme ne-am putea trezi fără udătură pe masă. Parcă vezi că, din această cauză, anumite medii din ţară vor renunţa să mai iasă din casă la iarnă. Da, vor sta lângă sobă şi-şi vor băga pufoaica în alambic pentru celebrul rachiu premium.

Citit 593 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2013 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.