Parlamentari născuţi în vacanţa minţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Parlamentarii vor să desfiinţeze vacanţa mare. Vacanţa de vară a elevilor. Li se pare că-i prea multă pierdere de vreme, că - vezi, Doamne! - odraslele naţiunii devin prea dependente de TV sau computer şi că, neavând de treabă, bântuiesc excesiv de mult în anturaje bizare. Ei, deputaţii şi senatorii, născuţi în vacanţa minţii, se tem să nu aibă rivali la următoarele alegeri. Uite cine vorbeşte! Mă rog, e un titlu obosit, dar numai cu o replică de clasa a IV-a poţi fi înţeles de băieţii doldora de idei din Casa Poporului. Iniţiativa de a duce la fier vechi vacanţa estivală a şcolarilor le aparţine unor parlamentari PDL care, cel mai probabil, au avut puţine vacanţe, bieţii de ei...

* Liviu Voinea, ministrul delegat pentru buget, declară că Guvernul „nu dă bani pe ochi albaştri”. Încerc să-mi dau seama ce nuanţă străbate retina fostei secretare a domnului Dragnea, deputatul Cătălina. Că nu ştiu dacă e voie să zic deputata Cătălina. Dacă n-are felinare bleu ciel, s-a lipit la caşcaval, iar UE recomandă vărsarea de fonduri şi pentru cei cu ochii maro.

* Fost-au montate încă 18 camere pentru supravegherea bipezilor integri care nu plătesc rovinieta. CNADR-ul, compania care ar trebui să răspundă de drumuri (dar cum nu avem drumuri în România, e fondată degeaba), îşi freacă bucuroasă mânuşiţele. Va agăţa mulţi nefericiţi. Şi eu care credeam că acele camere au fost instalate pentru depistarea craterelor din asfalt.

* Gigi Becali ar putea fi eliberat din pârnaie la finele lunii noiembrie. Zvonul a fost lansat de Mitică Dragomir, un personaj din fotbalul mioritic, ins supranumit şi Oracolul din Bălceşti. Bârfa are iz de credibilitate - sunt convins că televiziunile fac presiuni de câteva luni pentru scoaterea din celulă a Sfântului Gigi. Fără el, unele canale TV au ajuns în pragul falimentului.

* Madonna poza goală la 18 ani pentru 10 dolari pe oră. Un preţ de nimic, dacă trebuie să-mi dau cu părerea. Se aude că Andreea Pora n-ar face niciodată o asemenea prostie. S-o credem, nene!

Citit 969 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2013 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.