Anticorupţie în iţari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri a fost ziua marinarului. Dac-ar mai fi existat, până şi flota i-ar fi urat mulţi ani. Păi, aşa e frumos, să te dai bine pe lângă preşedinte...

* Năstase a comentat ieri aniversarea cotrocenistului: „Nu-i urez nimic, sunt convins că va avea ce merită.” Îmi sună a blestem, însă aşa se întâmplă după un cantonament, fie el şi de câteva luni, la mititica... Bombo însuşi a admis că pârnaia i-a avariat puţin vocabularul.

* Nu înţeleg din ce subspecie provin paparazzii, că jurnalişti nu sunt. Bine, România nu prea mai are gazetari, dar nu acesta-i subiectul. Doi paparăţoi s-au luat la bătaie cu stewarzii care ocroteau cea mai recentă nuntă a lui Tăriceanu, derbedeii cu aparat de fotografiat la purtător lovind şi nişte cameramani chemaţi să filmeze incidentele. Aşadar, care-i treaba cu paparazzii, cine-i poate linişti? La o adică, putem merge la război cu paparaţe în linia întâi? Par mai tari în biceps decât în blitz.

* Compozitorul Horia Moculescu face tărăboi prin publicaţiile tabloide. În loc să ne vorbească despre nu-ştiu-care piesă pe care i-o va cânta Mirabela Dauer, fostul Marianei îşi face timp să nege că fiică-sa ar fi comis sex verbal cu un nene care s-a iubit cu Moculeasca. E de-a-n boulea să spui tu, tatăl potenţialei făptuitoare, ce a făcut sau nu odrasla. Ba chiar mă aştept la o reacţie din partea fiicei, ceva de genul „băi tată, nu te băga în treburile oamenilor mari!”

* O rusoaică îşi vinde fecioria, la licitaţie, pe Internet. Cam aşa a făcut şi România cu fabricile şi uzinele, numai că aici a funcţionat criteriul „primul venit, primul servit”. Nu-i aşa, domnule Năstase? Isn’t it, mister Tony Blair? Salutări călduroase din combinat!

* Direcţia Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice este condusă mai nou de Ioana Maria Ardelean, cântăreaţă de muzică populară. În România, ăştia care doinesc de dor şi jale se ţin de prostii: alde Minune şi Salam fac trafic de stupefiante, Angelica şi Niculina Stoican erau cercetate pentru deţinere de armament şi muniţie (acum vreo 6-7 ani de zile), iar Ardelean echipează anticorupţia în iţari. Vorba poetului, mişto colivă!

Citit 753 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2013 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.