Mahmuritate şi bormaşină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu, la 62 de ani, zice că e doar matur, nu şi bătrân. Deşi, nu ştiu să poată cumula ambele calităţi. Detalii, monşer, detalii... Adversarii săi politici au dubii şi în privinţa mahmu..., ăsta, maturităţii. Apropo, există cumva mahmuritate? Nicidecum.

* Preşedintele ţării a înfierat ieri politica Guvernului Ponta, afirmând că „nu mărirea taxelor este soluţia”. Hopa, avem o problemă, boss! Şi Boc le umfla, dar nu te-am auzit niciodată dându-i peste nas. Poate că în particular îi mai trăgeai câte o palmă, însă gestul nu avea expunere publică. Aşadar, n-ar strica niscaiva consecvenţă, chiar dacă întocmai consecvenţa trage la jug.

* Apropo de Ponta. Individul patentează o nouă acciză pe combustibil, de 7 eurocenţi per litru, prin care speră să finanţeze marile proiecte de infrastructură. Am şi o veste bună legată de acest aspect mizer: batonul de fibre oferit de madama de la benzinărie va fi ceva mai ieftin...

* Uniunea Europeană vrea să interzică nu-ştiu-ce aspiratoare, p-alea puternice, astfel că gospodinele vor fi nevoite să investească în motoare mai mici. Argumente? Mai puţin zgomot, poluare ceva mai redusă. Idioţenii! La câte hardughii pe patru roţi sunt pe stradă - şi mă refer în principal la alea mereu fumegânde - ce mai contau nişte aspiratoare de 1.800 W? În materie de tulburare fonică, mai degrabă ar trebui interzise bormaşinile. Sau, şi mai simplu, exact ca în domeniul armelor şi muniţiilor, ar fi bine ca cetăţeanul de la bloc să deţină permis de port bormaşină.

* Noul preşedinte al Georgiei, Giorgi şi-cum-i-o-mai-zice, a decis să locuiască într-un apartament de bloc, şi nu în palat, ca predecesorul său. Ce-ar mai râde Ţânţăreanu de la Corbeanca, dac-ar auzi năzbâtia... Mai bine schimbăm subiectul.

* O turmă de mistreţi a intrat într-un parc din Cluj-Napoca. O adunătură similară atentează la bunăstarea celui mai nou parc din Galaţi: e vorba despre mistreţii care sălăşuiesc pe lângă aşa-zisele centre de colectare a fierului vechi. Păziţi-l ca lumea, nene!

Citit 677 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2013 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.