Tancuri de răcire a berii aveţi?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ministrul Agriculturii – este vorba despre Daniel Constantin, băiatul care-i face pantofii domnului profesor – vrea ca în fiecare comună din România să existe câte un tanc de răcire a laptelui. Pentru anumite judeţe (nu spui care, vorba lui Nenea Iancu), n-ar strica şi nişte tancuri de răcire a berii... Aşa, ca să meargă de minune seminţele de floare.

* Meciul tur al naţionalei din barajul cu Grecia va fi transmis de o televiziune de ştiri. Canalul România TV a plătit 270.000 de euro pentru a-i servi naţiunii disputa fotbalistică de la Atena, posturile de nişă făcându-se că burniţează. Că TVR-ul n-a intrat în joc, deja ne obişnuiserăm, dar alde Digi, Dolce şi Pro TV, prin Sport.ro, ce servesc? România TV, instituţie patronată de Sebastian Ghiţă, este astfel nevoită să sacrifice evenimente politice de mare intensitate pentru a televiza chişca de lângă Acropolă. Cine va comenta meciul? Vorba unui amic, madamele Monica Tatoiu şi Paula Iacob.

* Găbiţa Firea o tot ţine ca gaia maţul cu cel after-school în biserici. Şcoala în biserică, fie ea şi sub forma temei pentru a doua zi, îmi pare a fi doar o idee lucrativă. Adicătelea, aducătoare de bani, mulţi bani. Gabi, doamna senator, ia zi cine tot insistă la matale ca să promovezi acest proiect? Iese ceva ca lumea sau doar un rest de pâine?

* Iarăşi m-am bucurat, ca patriotul ce sunt, de rezultatul din Liga Campionilor al echipei Steaua... Ai lui Gigi erau pe cai mari la Basel, în Elveţia, aveau 1-0, iar pupătorii în corner de la televiziunea care transmitea evenimentul negociau sanctificarea lui Reghecampf şi a lui Adi Popa. Mă rog, băieţi importanţi ăştia pomeniţi... Şi, taman când turla echipei din Ghencea se înălţa până la cer, a picat golul bipezilor din Ţara Cantoanelor, demolând cu sânge rece castelele de nisip ridicate de comentatori. Ce m-am întristat, aproape că uitasem de taxele şi impozitele propuse de Ponta pentru anul viitor.

* Record scandalos. Peste o sută de supermarketuri din Franţa au fost prădate de hoţi români. Vedeţi, tot mai sănătoase sunt pieţele ţărăneşti...

Citit 667 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2013 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.