Alimentul politicianului nu-i de post

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Îl mai ţineţi minte pe Adi Severin, cel cunoscut şi drept Bursucul politichiei româneşti? Într-un articol publicat pe un site de ştiri, europarlamentarul (dacă o mai fi, iar dacă nu, chiar n-am ratat nimic) vorbeşte despre ţara care l-a trimis la Bruxelles. Şi nu laudă pe nimeni. „În România este o ordine neo-feudală, ţara fiind împărţită în baronate”, dă din vârful pixului Severin. În principiu, are dreptate. Dar cum să-ţi dai tu cu părerea, tu, ăla suspectat că a închis ochii când i-au băgat nişte băieţi un plic în buzunar? Şi s-a întâmplat la Bruxelles, nu la Adjud, deşi ar fi la fel de grav în ambele puncte geografice. Locaţii, cum în mod eronat te-ai exprima dumitale. Nea Adi, Bursucule, mai bine comentezi etapa de fotbal din Liga I, e mai fair aşa!

* Am auzit că a început Postul Crăciunului. Toate publicaţiile se întrec în reţete de crăpelniţă necesare în această perioadă, însă niciuna dintre ele nu vorbeşte despre alimentul de bază al politicianului. Care aliment este în totală contradicţie cu dogmele creştine.

* Unul dintre preferaţii mei din Guvernul Ponta, ministrul Sănătăţii Mintale, Eugen Nicolăescu, a comentat incidentul de vineri, de la Caracal, când angajaţii ISU au scăpat de pe targă un rănit grav în urma unei explozii. Nicolăescu a declarat că nu trebuie blamat întreg sistemul medical pentru un incident izolat, adăugând totodată că asemenea incidente se pot întâmpla oriunde în lume. Adicătelea, Caracalul poate fi şi capitala culturală a planetei. Nu, monşer, numai în România se poate întâmpla asta... Aşa cum numai un ministru la Sănătate ca matale poate să spună că medicii muncesc numai două ore pe zi, stând în restul timpului la taclale.

* Am auzit că în weekend a vorbit iarăşi Mircea Geoană. Preşedintele de o noapte al României s-a luat de Crin Antonescu. De la distanţă, nu face to face. I-ar trebui niscaiva tupeu pentru a înfrunta pe cineva. Aşa, de la tribună, poţi să anunţi şi datele meteo, oricum nu contează. Pariez că în sală se dormea pe rupte. Or asta înseamnă că mulţi erau de partea liberalului.

Citit 529 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2013 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.