Referendum pentru abonamentul la TVR

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un poliţist din Craiova mi-a împlinit ziua de ieri. Agentul-şef Titi Ilie a fost fotografiat în zorii zilei la păcănele. Bătea cu degetele în butoane, îşi încerca norocul, dacă tot rezolvase problema infracţionalităţii de cartier. Sau poate că omul ancheta nişte figurine traficante de bani...

* Televiziunea naţională a refuzat să transmită meciul de fotbal dintre naţionalele Greciei şi României, din barajul pentru calificarea la Mondiale, deoarece referatul fusese întocmit prost. Prin urmare, din cele mâzgălite pe hârtie nu reieşea importanţa evenimentului. Cam aici a ajuns televiziunea populară, să caute prin maculatură importanţa unui meci de fotbal. Bine că în momentul în care ni se bagă mâna în buzunar pentru abonamentul obligatoriu nu se mai întocmeşte niciun referat. Sau un referendum, dragi parlamentari?

* Ecologistul Remus Cernea a decis să candideze anul viitor la fotoliul de preşedinte al ţării. Sau, la cât de rebel este, la liana de preşedinte. La ce i-ar trebui lui Cernea un fotoliu?

* Un TIR cu porci s-a răsturnat pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Vreo 30 de bucăţi s-au plimbat în voie printre maşini, pompierii fiind nevoiţi să intervină pentru a elibera carosabilul. Oamenii sărmani din zonă chiar au exclamat „Doamne, câţi porci merg pe autostradă!”... Nu ştiu la ce s-or fi referit.

* Şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorghieni a fost reţinut pentru fapte de corupţie. Devine o modă asta, însă este strigător la cer faptul că acest magistrat este cercetat pentru că ar fi luat drept mită oi, vaci şi miei. L-aş întreba dacă primeşte şi maidanezi pentru a-mi face un favor. În contextul acesta, nici nu ştii, de fapt, dacă individul este magistrat sau fermier.

* Scriitorul George Stanca, nenea ăla care ceartă pe toată lumea într-o fiţuică jenantă, a scos ieri pe tarabă câteva fotografii compromiţătoare cu rapsodul Ion Dolănescu în ipostaza de fierbinte şi rău. Răposatul fusese imortalizat cu mâna la intimităţile unei stripteuze. Scriitor? Mă rog, rimează cu impostor.

Citit 870 ori Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2013 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.