Boc şi înalta trădare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu a luat iarăşi cina la B1 TV. I s-au servit mingi ca din tunul lui Djokovic, iar marinarul s-a comportat ca la Master Chef: a luat fiecare adversar politic, i-a presărat făină, sare-n ochi, piper şi l-a băgat la cuptor. Mai nou, Traian zice că băieţii au vrut să-l acuze de înaltă trădare. Ce haios ar fi ca lui Emil Boc să-i fie pusă în cârcă o asemenea bubă...

* Apropo de Boc. Primarul de Cluj frământă mămăliga, se dă cu skateboard-ul, deci e tot mai popular. În acelaşi timp, soţia lui Emil, doamna Oana, îşi dezveleşte calităţile de poetă. A recitat într-un club clujean, în deschiderea unui concert rock. Şi cică ar fi fost aplaudată la scenă deschisă, cum se zice. Ca să nu par sensibilul lui peşte, vă ofer poezia care dă titlul cărţii scoase pe piaţă de madam Boc: „Îmi spuneai cu ochii arzând de teamă / Că pasul următor va fi în gol / Că scara se va sfârşi brusc şi curând / Iar paşii ne vor rămâne suspendaţi / Prinşi în capcana căderii spre lume / Fugeam amândoi, evadaţi din propriile noastre vieţi / hipnotizaţi de Lună şi de dor / Prea nebuni ca să fim oameni / Prea nebuni când deveneam zei.” Uimitor, cred că mă las de desenele cu Tom şi Jerry.

* Băse ar putea să-şi deschidă casă de pariuri. Cotrocenistul zice că Ponta nu are şanse de a ajunge preşedinte, dar şi că Antonescu, dacă ar prinde turul al II-lea, ar putea beneficia de sfatul său. Stop, bade Trăienică, opreşte-te! Coabitării cine-i mai dă ţâţă? Văd că ne ţinem de prostii.

* O pensionară din comuna constănţeană Cogealac are de plătit o factură de 30.000 de lei la electricitate. Suma nu reprezintă penalităţi, ci plata pe o singură lună. Iată, aşadar, unde se alimentau cocostârcii ăia de eoliene din Dobrogea!

* Chiricheş şi-a spart nasul, Tătăruşanu şi-a prins bluza în autobuz, Torje are conjunctivită, iar Măţel varice... Cam acesta este buletinul medical la naţionala de fotbal a României înaintea dublei de la baraj cu Grecia. Dacă „se rupe” şi Piţurcă - acesta este verbul uzitat de televiziunile de nişă - am îmbulinat-o. Dinspre greci nu vine nimic negativ, parcă vezi că ăştia chiar vor să se califice.

Citit 804 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2013 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.