Pleacă Gigel, vine Ştirbu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu a apărut ieri la o televiziune echidistantă - despre B1 TV este vorba, v-aţi dat seama - ca să poată vorbi în voie, fără să-l deranjeze vreun moderator învingător în lupta cu paradontoza. N-a zis mare lucru preşedintele, doar că Ponta, Antonescu şi Zgonea trebuie să-şi dea demisia. Dar Piţurcă, el nu trebuie, conaşule?

* Marinarul de la Cotroceni este de părere că locuitorii din zona Pungaşi, de fapt Pungeşti de Vaslui sunt urmaşii răzeşilor lui Ştefan cel Mare. Aşa o fi, nu mă bag, dar dacă ţinem cont de fapt că istoria românilor este contrafăcută, răzeşii ăia n-au nicio şansă în faţa marelui imperiu. Acum e vorba despre imperiul american...

* Ce glumă mai poţi face când auzi că următorul ministru al Culturii din România ar putea fi Gigel Ştirbu? Serios, orice enciclopedie de umor e plină de praf în faţa acestei mostre de cinism din partea politichiei dâmboviţene. Şi ca să fiu corect până la capăt, trebuie să vă spun că pe individ îl cheamă Gigel Sorinel Ştirbu, deci are două prenume, aşa, ca să nu se facă de râs. E fost preot, om de afaceri şi politician. Credeţi că Nenea Iancu exagera când ne oferea în schiţele sale nume fistichii? Aiurea! Era furajat de indexul evenimentelor. Gigel Ştirbu ar fi bun şi de preşedinte de stat - se subînţelege, n-ar mai avea nevoie de campanie electorală.

* Apropo de Ştirbu ăsta... Dacă nu i-aţi zărit chipul, aţi ratat o chestiune importantă. Dar altceva voiam a spune: Daniel Barbu, deja fostul de la Cultură, a oferit cea mai pură mostră de Gigel cu declaraţia care-i incrimina pe bolnavii de HIV-SIDA.

* Întrebaţi ce angoase au, românii au răspuns că se tem de cutremur, inflaţie şi răpiri. De politicieni nu le e frică, înseamnă că li s-au atrofiat de tot simţurile.

* Lovitură grea pentru Yahoo!: utilizatorii nu-şi pot citi e-mail-urile de patru-cinci zile. Printre ei, aţi ghicit, şi primarul de sector Marian Vanghelie. Totuşi, se pare că motivul pentru care edilul bucureştean nu-şi poate citi e-mail-urile ar ţine de Abecedar.

Citit 483 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 15:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.