Care-i porcul cel mare?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se apropie Crăciunul, toată lumea îşi face provizii, lerul şi beteala ne domină. Am o singură întrebare în acest context: care-i cel mai mare porc din România?

* Un deputat PNL de Vâlcea - Traian Dobrinescu îi zice - s-a încumetat să afirme că voturile scandaloase de săptămâna trecută, cele legate de amnistie şi superimunitate, sunt consecinţa spălăturilor pe creier din politica autohtonă. „Am votat ca o cireadă de vaci, nu am ştiut ce votez”, a îngăimat deputatul cotropit de sinceritate. Nu înţeleg de ce nu-şi dă şi demisia, dacă tot ne-a oferit detalii din abisul gândirii demnitarilor... Du-te acasă, nene, că poate aşa vei oferi o lecţie! Sunt convins că nu te va urma nimeni, dar poate că aşa se va mai deschide vreo tărtăcuţă de elector. Şi nu e corect „cireadă de vaci”, voi sunteţi în majoritate masculi în Parlament.

* Deci avem şi porci, avem şi bovine. Bovine de genul masculin. La o adică, am sta bine la export, dar nu văd necesitatea de a infesta şi Occidentul cu asemenea exemplare.

* Uitaţi-vă la sud de Dunăre! După ucraineni, nici bulgarii nu mai stau cu mâinile-n sân. Au ieşit în stradă cu torţe şi nu era vorba despre celebrarea vreunui succes, nu, ba chiar se cere demisia Guvernului. Nouă nu ne pasă nici ce li se întâmplă bieţilor ţărani de la Pungeşti de Vaslui, darămite soarta unui ţinut şi mai mare. A, să nu-mi veniţi cu exemplul protestelor anti-Roşia Montană, căci am multe dubii în privinţa acelei poveşti. Revenind la subiect: castravetele e mai tare decât mămăliga.

* O turistă străină a fost muşcată de maidanezi în staţiunea Mamaia. Păi, ce căuta pe litoral iarna?

* Potrivit noului Cod Penal, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2014, prostituţia nu va mai fi considerată infracţiune, ci doar contravenţie. Aşadar, politica va fi taxată doar cu nişte amenzi minore.

* Se întreabă tabloidele câte scrisori primeşte Moş Crăciun în fiecare an... Mă tem că alea sunt scrisorile entităţilor care vor să se înscrie la masa credală, Moşul e de mult în insolvenţă.

Citit 577 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2013 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.