Ciobanul de la Jina şi ăia din Guvern

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ghiţă Ciobanul şi-a făcut poză cu Victor Premierul. Şi nu numai cu dânsul, ci şi cu Daniel Ministrul, ăla de la Agricultură. Bravo, bă, aşa să câştigaţi şi voi popularitate! Nu e glumă, băieţii din Guvern au ceva în comun cu semianalfabetul din judeţul Sibiu: ambii dau Jina pe Traian Băsescu.

* Îl înţeleg pe Ponta. Cu câteva zile înainte se lăudase că a luat masa cu Regele Mihai. După ce toată lumea era convinsă că aşa s-a întâmplat, existând în acest sens o fotografie pe contul de Facebook al premierului, consilierii lui Victoraş au revenit cu o postare hazlie: de fapt, Regele nu participase la ospăţ, ci numai familia regală, iar poza fusese luată din arhivă. La fel se întâmplă şi cu economia ţării - se zice despre ea că ar dudui, însă înregistrările sunt mult mai vechi. Sunt luate de atunci când încă mai clipocea...

* Nu renunţ atât de uşor la subiect. Întrebaţi-i pe plătitorii de taxe şi impozite care depind de mijloacele de transport în comun cine-i Daniel Constantin! Cu siguranţă, cei mai mulţi dintre ei îl ştiu, în schimb, pe Ghiţă Ciobanul. Eh, asta-i campanie de rebranding la Ministerul Agriculturii. N-ar fi rău ca şi alţi miniştri să apeleze la acest truc. Ar putea s-o facă Şova Numărătorul, Dragnea Reanimatorul, Nica Privatizatorul sau Crin Dormitorul.

* Am făcut tărăboi pe seama pocnitorilor şi chiar m-am enervat degeaba. Există legislaţie, zice-se, pentru eliminarea acestui flagel, dar se face o diferenţiere stupidă între materialul pirotehnic legal şi cel care frizează ilicitul. Se spune că dacă foloseşti bombe ilegale, rişti să intri la pârnaie. Adică, e voie să-ţi bombardezi vecinii cu rachete legale, nu te paşte nimic... Prin urmare, ca să nu-mi fracturez de supărare vreun organ intern, îmi voi spune de fiecare dată când voi auzi „booom!”, stai, bă, că e d-aia legală.

* Francezii ar dori să impună o taxă culturală pe Youtube şi Facebook. Fraţilor, ţineţi-vă bine, sunt convins că Victoraş al nostru nu va sta cu mâinile încrucişate! Va inventa impozit şi pe Trilulilu.

Citit 884 ori Ultima modificare Luni, 30 Decembrie 2013 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.