Operat de abuzită în serviciu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Până la urmă, Nicuşor de la Constanţa are voie să plece în America. Suferă de boli grave şi nu se poate trata acasă, medicii din SUA abia aşteaptă să-l opereze de abuzită în serviciu şi de coruptivită. E grav, doctore?

* N-am nimic cu omuşorul scos pe sus din casă de angajaţii DNA-ului... Constat doar că nu-l ajută înfăţişarea, carcasa. Am văzut bişniţari mult mai prezentabili decât domnia sa. Nicuşoare, poţi să fii însuşi şoferul lui Dumnezeu, îmi pare rău, dar în cazul matale nu poate funcţiona prezumpţia de nevinovăţie. Şi, Doamne iartă-mă, el e ditamai preşedintele de Consiliu Judeţean!

* Am auzit ieri la radio o emisiune despre strângerea de maidanezi din Galaţi. Personajul care conduce Ecosalul a fost nevoit să ridice din umeri, enunţând faptul că are în dotare o singură maşină pentru ridicarea patrupedelor slobode, o Dacia papuc, ceea ce înseamnă că strângem apa cu ciurul. Între timp - ştiu, ştiu, mi s-a mai spus - municipiul nostru drag se umple de potăi liniştite, neveninoase, care nu muşcă şi care, la o adică, se pricep să facă un pic de curte. E greu şi să iei în evidenţă fiinţele fără noimă, darămite să le mai şi duci la padoc pentru sterilizare. Da, e drept că şi ăia din politică se înmulţesc la fel de des...

* Numărul conturilor româneşti de Facebook a ajuns la şapte milioane. Vorba regretatului Dem Rădulescu, mă, cine dracu’ mai munceşte în ţărişoara asta? Eh, ăia care distribuie cablu de televizor şi Internet. Naiba-i ia dacă opresc lumea virtuală. Nu-mi imaginez cum, deodată, şapte milioane de români s-ar apuca de treabă.

* Noul preşedinte al TVR-ului (sau director general interimar, mai puţin contează funcţia) cere mărirea taxei TV şi a scos din grila de programe emisiunile unor doamne greu de scobit cu prăjina în fosele nazale, Andreea Marin şi Ramona Bădescu. Bugetul postului naţional şi sarafanul limbii române, fiecare văduvit de câte una dintre distinsele bipede, răsuflă a uşurare. Rămâne de văzut cum vom fi noi uşuraţi de luna viitoare.

Citit 675 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2014 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.