Victore, nu-ţi atacă nimeni seiful!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După două-trei zile de Jocuri Olimpice de iarnă, pot spune fără teamă că locurile 35-40 la care atentează sportivii români sunt perfect tangibile. Ponta n-are niciun motiv să-şi simtă bugetul în pericol – nu va fi nevoit să premieze pe nimeni după întrecerea de la Soci.

* Cu alte cuvinte, banii din seiful naţional pot merge în continuare liniştiţi la asfaltări, contracte neperformante cu diverşi băieţi mobilaţi deasupra gâtului, alegeri de toate felurile şi la alte activităţi de partid. Ar fi fost culmea ca alde Pepene – ca să iau un nume la întâmplare din lotul olimpic al ţării noastre – să atenteze la şunca din fasolea politrucilor.  

* Ai noştri ca brazii înzăpeziţi sunt 24 la număr în Satul Olimpic de la Soci. Văzând cum ne mişcăm pe pârtie, mi-am dat seama că suntem atât de numeroşi (24 este, totuşi, o cifră impresionantă) deoarece ne-am luat în Rusia şi monitorii de schi. Precauţie, tată!

* Conform unei statistici efectuate la botul calului, unul din doi oameni de pe Pământ s-a holbat la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de iarnă. Celălalt, probabil, se păstrează pentru Jocurile Olimpice de vară.

* Studiile arată că românii preferă să plătească doar cu bani cash, cardul fiind folosit doar în ziua de salariu. Şomerii sunt însă altă specie, nu se ştie când scot cardul din buzunar...

* Dar subiectul Soci nu este epuizat. Echipa de consilieri a lui Ponta a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie cu premierul buclucaş într-un context defavorabil – se vedeau pe lângă el Ianukovici, un nene cu funcţie din Coreea de Nord şi prim-ministrul Bulgariei. Poza avea următoarea descriere: „Premierul Victor Ponta, alături de lideri importanţi de stat şi de guvern, la dineul oficial organizat cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarnă 2014 de la Soci.” Abia ieri a fost şters evenimentul de pe contul de Facebook al copilotului, echipa de băgători în seamă a lui Victoraş fiind la a doua gafă în numai două luni de zile. Habar n-am cine dă cu sapa pentru imaginea Micului Titulescu, dar l-aş bănui, printre alţii, pe Sturz, acel muzicant de playback care studiază cu sârg vituperaţia.

Citit 884 ori Ultima modificare Duminică, 09 Februarie 2014 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.