Taraba lui Adamescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu laudă la foc continuu numirea lui Iohannis în eşalonul întâi al Guvernului. Zice preşedintele că sasul este un mare câştig de limbă germană, „deoarece Stroe dădea din mâini pe-acolo”. Însuşi Băse a dat din mâini, prin 2004, de era să-i mănânce pixelul albastru ditamai mandatul de cotrocenist.

* Sper ca marinarul să nu facă următoarea confuzie - care nu cumva să creadă că Iohannis de la Palatul Victoria e apreciatul iluzionist din Galaţi...

* Echipa de fotbal Oţelul îşi va prezenta lotul de jucători în Sala Siderurgistul, acea clădire albastră de la marginea râpei, la doi paşi de punctul de trecere bac. Vorba unui amic, se închide taraba, a decis Adamescu să lase fotbalul de maidan pentru cel indoor? Altfel nu înţeleg de ce un brand care strânge pe stadion câteva mii de suflete caută intimitatea unui acoperiş care poate găzdui maximum 400 de inşi. Ah, ar mai fi ceva - se aude că se pregăteşte şi o nouă siglă pentru Oţelul, o efigie ţinută în braţe de doi lei de la zoo. Leii reprezintă probabil un rest de pâine lăsat de firma de asigurări prin care Adamescu se face că patronează campioana din 2011 a României.

* Aţi aflat au ba, Denisa Manelista este încă fecioară. Are vreo 23-24 de ani şi se laudă că nimeni n-a atentat la podoaba dumisale. Dar cine şi-ar dori să se încurce cu o manelistă?

* Altă fiinţă virgină, premierul României o laudă pe Facebook pe jucătoarea de tenis Simona Halep, proaspăt câştigătoare a unui turneu desfăşurat la Doha: „Bravo, Simona! Absolut fabulos! Toată România se mândreşte cu tine!” Vezi, domnişoară Halep, unde se ajunge? La ce ţi-a trebuit să pui mâna pe trofeu? La fel s-a dus brandul Ghiţă Ciobanul - s-a pozat Ponta cu el şi nu mai apare deloc în reclamele la telefonia de văzduh.

* O fată din Marea Britanie a citit 364 de cărţi în şapte luni, după ce a renunţat la televizor şi la jocurile video. E ceea ce se poate numi galop de sănătate. Bine că nu-i româncă, ne-ar fi făcut de râs.

Citit 826 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.