Etnobotaniştilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Politica este bună, aidoma murdăririi, dacă ştiţi cumva spotul publicitar... Adicătelea, este alternativa arealului telenovelistic. În caz că femeia vrea să vadă ce a mai făcut Jose Armando, cine-l poate blama pe capul familiei că se holbează la declaraţiile lui Ponta sau Antonescu? Ah, staţi liniştiţi: în ziua de scrutin nimic nu mai contează. Atunci găleţile şi mititeii plini de muştar vor pune ştampila de buletinul de vot.

* Băsescu este de părere că până şi traficanţii de etnobotanice ar fi putut aduce modificări Constituţiei. Eronat! Ăştia, domnule marinar, chiar au frică de lege – nu se bagă la lucruri atât de grele. Ei rămân la ghivecele lor de flori vintage.

* Conform unui sondaj de ultimă oră, posesorii de drept de vot consideră că PSD nu îl va mai susţine pe Antonescu la prezidenţiale. Nu îl va mai? Dar când i-a acordat vreun sprijin, ha? Dacă naivul şi-a permis să creadă aşa ceva, îi doresc succes în turul I. Va avea nevoie.

* Simona Halep, portdrapelul României de câteva luni bune, este atacată constant de Ilie Năstase (bine, dacă-l tragi deoparte şi-l întrebi de ce nu-i dă Brigitte Sfăt de treabă, el va zice că joacă doar rolul de sfătuitor) şi de Nicuşor Ene, primul antrenor de tenis al fetei. Despre Nasty şi fiţele sale am mai mâzgălit în acest colţ de pagină, rămâne cum vrea el, însă nu înţeleg mediatizarea excesivă a lui Nicuşor. Omul se plânge că Simona a uitat de unde a plecat, lăsând să se înţeleagă că nu i-a mai dat şi lui un rest de pâine şi de nişte ţigări. Carevasăzică, individului nu-i prea place munca şi se plânge la presă, făcându-i un deserviciu important campioanei noastre. Iar vulturii de la tabloide atât aşteaptă, să desfiinţeze una dintre puţinele valori ale momentului. Aţi văzut că la Jocurile Olimpice de la Soci abia dacă ne pleacă sania, darămite să visăm la vreo medalie.  

* Zice-se că cei care comentează pe Internet ar putea deveni în timp psihopaţi, sadici sau chiar machiavelici. Eh, se merge prea departe: sunt unii, divorţaţi de hăţişurile gramaticii, care nu riscă absolut nicio maladie dintre cele enumerate. În cel mai rău caz, un extemporal la limba maternă.

Citit 1256 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2014 17:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.