Mariana, Contract de Fier

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Faină povestea din familia doamnei Mariana Câmpeanu. Ea e ministresă, el doar un biet invalid care necesită şi supraveghere. Că-n timpul liber îşi conduce liniştit maşina şi îşi aduce nepoţelul de la şcoală, sunt doar exagerări de-ale presei. Important este că, în nouă ani de zile, domnul Iulică Câmpeanu a încasat fix 55.000 de lei noi. Dacă aşa scrie în acte, în contract? Îi putem spune doamnei de la Ministerul Muncii „Mariana, Contract de Fier”? Desigur.

* După ce echipa de fotbal Oţelul se zbate în insolvenţă, şi firma de asigurări a miliardarului fără chip Adamescu are probleme – a intrat într-un proces de redresare financiară, adică naiba te ia să fii lovit în trafic de unul aşa-zis asigurat la societatea conului Grigore. Mai nou, şi publicaţia păstorită de individ e vizată de colaps, ceea ce înseamnă că miliardarul nu mai visează atât de frumos noaptea. Sau sunt eu prea naiv... Unde l-aţi găsit, băi nene, pe ăsta, prezentat acum doi ani drept salvatorul fotbalului de la Mila 80 a Dunării? Şi a ajuns doar de milă. Fotbalul.

* Românii nu mai dau cu cârca, e greu să semnezi condica, în schimb s-au apucat de cântat. Vreo 150 de piese s-au strâns pentru faza naţională a chindiei intitulate Eurovision 2014, ceva nemaiîntâlnit, dacă nu mă lasă memoria. Numai artişti exportăm, frate, umplem veiozele de dantelă, nu altceva! Căci asta înseamnă artist/artistă în România: să-ţi bagi silicoane, să pupi nişte botox, să-ţi unduieşti celulita, să-ţi pui poalele-n cap şi să ţii şi un microfon în mână, la sincron cu CD-ul.

* Apropo de rufe. Rusia, Belarus şi Kazahstan interzic comercializarea lenjeriei intime de dantelă. Chiloţii de tablă, v-aţi prins, sunt încă la mare căutare.

* Se mai spune – e treaba unor cercetători de altă naţionalitate – că mersul pe jos creşte dimensiunea creierului. Drăguşanco, Tonciuleaso, Buruiano, mai lăsaţi mijloacele de transport în comun!

* Ieri a fost ziua fostului primar bucureştean Viorel Lis. A împlinit 71 de anişori, de două ori mai mult decât are nevastă-sa, Oana. Ce trece timpul... Mai ieri se juca în curte cu Cain şi Abel.

Citit 3378 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Februarie 2014 15:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.