Linia de dialog a minerilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Referitor la revolta de amploare din Ucraina, Nea Nelu simte nişte afte pe mucoasa linguală şi ne aduce aminte de Piaţa Universităţii de la începutul anilor ’90. „Vă amintiţi ce atmosferă era. Piaţa Universităţii risca să se transforme într-un ferment al unei mişcări anarhice. Noi am ales calea dialogului”, se laudă Bunicuţa, de ca şi cum le-ar vorbi unor amnezici. Ţinem minte că linia de dialog a lui Iliescu a fost cam noduroasă, dar minerii au mânuit-o perfect în dezbaterile din Piaţă. Şi, vai, pe câţi i-au mai dezbătut! 

* Şi pe Facebook se prostesc unii, îi jelesc pe amărâţii care au dispărut în războiul civil de la Kiev... Nu mai există petiţii pentru adopţia de căţei, mă, aţi trecut la lucruri serioase?  

* Apropo de căţei. Curajos articolul unui jurnalist prahovean care nu mai suportă halvaua patrupedelor înşirată pe domeniul public. Nu ştiu dacă indignarea sa a fost găzduită şi de vreo publicaţie – probabil că nu, din cauza termenilor incomozi din text – dar poate fi găsită pe blogul autorului. Mesajul poate părea dur, dar înmagazinează frustrarea celorlalţi participanţi la traficul de trotuar: eşti iubitor de patruped, ai în casă aşa ceva? Strânge după el, în Doamne iartă-mă! După ce veţi accesa manifestul ploieşteanului Bogdan Stoica, îmi veţi aprecia eufemismul.   

* Senatorul Sorin Ilieşiu demisionează din PNL cu un mare of la inimioară: “Nu mă aşteptam ca domnul Crin Antonescu să mă facă nătărău”. Oare preşedintele Senatului s-o fi gândit la repercusiuni? E o vorbă în popor: rău cu nătărău, dar mai rău fără nătărău...

* Mariana de la Muncă, adicătelea doamna ministru Câmpeanu, este deranjată de campania de denigrare purtată de mass-media în ultimele zile. Soţul dumisale, conul Iulică, ar fi bolnăvior, dacă e să ne luăm după reţetele compensate cu care a încercat ministresa să ne ia ochii. Printre altele, omul ar suferi de demenţă mixtă. OK, aşa o fi, nu sunt doctor, dar nu înţeleg de ce pacientul naţional conduce maşini, printre alte maşini. Poţi semnaliza dreapta or stânga, nu şi mixt.

Citit 670 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2014 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.