Puloverul lui Petrică de la Kiev

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Întreaga nebunie de la Kiev, ambalată ca război civil, are nevoie de un Gelu Voican Voiculescu. Cine-i Geluţu la ucraineni? Că un pulover ca al lui Petrică s-o găsi...

* Ieri, pe stradă, o mamaie se întreba de ce nu se opreşte bombardamentul din Ucraina. Că ar trebui să ne înţelegem, să fim oameni, să nu mai... Să nu mai ce, mamaie? Păi, de ce crezi matale că s-a instalat criza economică? Ţara vecină e o piaţă virgină-trufanda (iertată-mi fie redundanţa!) pentru produsele naturale cu E-uri de pe continent. Însă doamna din poveste, în ciuda ignoranţei lesne de înţeles, are dreptate: stop războiului, nemâncaţilor! 

* Universitatea Bucureşti a decis că Ştefania Duminică, secretar de stat în Educaţie, a plagiat. Cum? Prin metoda copy-paste. Când? Cu siguranţă nu într-o duminică, atunci se odihnea.

* Vedeta de carton Oana Roman a născut, adică a devenit mămică. Are un copil destul de mititel, de două kilograme şi ceva. Mă aşteptam la performanţe din partea fetei lui Petrică, dar iată că hazul general a lucrat împotriva impertinenţei generale. Încerc, aşadar, următoarea urare: să se facă mare! Doamne ajută!

* Transsexualul Naomi a penetrat bariera finalei Eurovision România 2014. Alţii, cântăreţi apreciaţi în spaţiul carpato-danubiano-Ponta, au plecat acasă. Ţinând cont de tendinţe, ar fi bine ca Naomi să câştige competiţia naţională – aşa ne-am putea pricopsi cu organizarea Eurovisionului pe 2015...

* Ceva şi despre USL sau cum s-o mai numi alianţa de la Putere. Liviu Dragnea, cea mai înaltă mustaţă în stat, se declară consternat de faptul că ai săi „camarazi” din PNL n-ar trebui să părăsească odaia. Aşadar, politica dâmboviţeană e o camaraderie, nenicule, nu competenţă, onestitate şi alte salate şi murături.

* Micul românesc a fost scos de UE în afara legii, adică va putea fi comercializat numai în România. Chiar mă pregăteam să-i anunţ pe francezi, belgieni şi britanici că nu se apropie nimeni de Hanu Conachi.

Citit 869 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2014 17:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.