Asta pare a fi o ţară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Breaking news: Dan Radu Ruşanu a fost reţinut. DNA-ul l-a reţinut. Şi eu îl reţinusem, după ce a mărturisit că şi el se simte jenat cu 70.000 de euro (sau cât era, oricum exorbitant) pe lună. Mi-a plăcut vrăjeala lui, păcat că n-a ajuns şef de stat sau de Guvern...

* USL-ul nu s-a destrămat, cel puţin nu până la ora la care mi-am făcut temele. Şi mâine e o zi, şi asta pare să fie o ţară.

* Dosarul Transferurilor a fost amânat a mia oară. Deşi ieri era aşteptat verdictul final în cazul băieţilor deştepţi din fotbal, situaţia s-a complicat încă o dată. Ce şi-or fi zis magistraţii? Nene, hai să-i lăsăm liberi şi de 1 Martie p-alde Giovanni Becali, Borcea, Copos şi care o mai fi, să se bucure şi fetele din viaţa lor. Încă o dată. În schimb, baba care a furat un ou este deja în faţa plutonului de execuţie.

* Actorul american Nicolas Cage filmează ca să ne mişcăm noi bară la bară. Individul a blocat ieri aşa-zisa autostradă A3, ca să-i meargă nu-ştiu-care peliculă înainte. Poate că mă enervez degeaba, poate că omului i s-a şoptit că nu-i bai, că a închide o autostradă în România este o banalitate... I-or fi zis autorităţile Mioriţei că, în timp ce A3 va fi închisă, se va putea circula liniştit pe autostrăzile ocolitoare A51 şi A47. Desigur, nu?

* Cum ar fi dacă şi actriţa de filme neruşinate Alina Plugaru ar bloca din aceleaşi considerente Drumul Naţional 69?

* Alertă la o şcoală din Iaşi: nouă elevi au ajuns la spital după ce au mâncat cornuri expirate. Cornul expirat - ce titlu ofertant pentru prezentatorul de meteo Victor Slav, ce onoare pentru domnia sa să ştie că, la un moment dat, coarnele puse de diverşi expiră.

* O atletă din Ardeal a fost muşcată de nişte maidanezi paşnici, în vreme ce se antrena. Or şedinţa de pregătire a unui atlet presupune alergătură, iar iubitorii de animale slobode vor spune că bietul patruped urăşte joggingul. N-avem ce face, fata trebuie supusă operaţiei de reconversie profesională. Adicătelea, la curling, fată, nu la fugă, că supărăm căţeluşii!

Citit 721 ori Ultima modificare Marți, 25 Februarie 2014 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.