Trandafir, nu floare-albastră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şi s-a rupt marea unire (sau uniune, e tot aia), şi s-a dus iubirea noastră, suntem cuprinşi de uimire, s-a uscat floarea albastră. A rămas trandafirul. Amin.

* Regret faptul că le fac concurenţă neloială poeţilor în viaţă, căci celor plecaţi în Cenaclul lui Dumnezeu nu-mi permit să le duc nici măcar sacul de gunoi. Cri, cri, cri, iarnă gri... România TV şi Antena 3 fredonează rapsodia pe bază de Crin, Crin, Crin. Este noua lor jucărie voodoo - scoateţi andrelele!

* Ponta a mimat durerea cu ocazia discursului de rămas bun ţinut în amintirea USL-ului, aproape că i-au mijit câteva lacrimi. Eh, coabitarea n-a fost cel mai rău lucru făcut de copilot: a avut de la cine învăţa smiorcăiala.

* Buldogul Blaga se dă ţanţoş la partajul PSD-PNL: „Dacă face acum un duş, Crin Antonescu se crede Albă-ca-Zăpada?” Nici lui Vasile nu-i miroase gura, dar pariez că prin toamnă îl va toci pe şeful liberal în campania pentru prezidenţiale. Îl va toci cu buzele, să nu vă aşteptaţi la altceva.

* La ce ne întoarcem după divorţul liberalilor de social-democraţi? La situaţia din 2004, când - exact ca maimuţa - nu ştiai dacă dreapta e mai lungă decât stânga sau invers. Depinde de UDMR. Şi vă mai minunaţi că Mioriţa era în stare să-i blagoslovească pe ciobanul ungurean şi pe cel vrâncean?

* Apropo de partidul-brand pentru Ţinutul Secuiesc. Nu ştiu cum se face că, de fiecare dată când se pune problema să revină la guvernare, formaţiunea lui Laszlo şi Csaba ţinteşte Ministerul Mediului. Dac-am putea muta pădurile la Sănătate sau Educaţie, bănuiesc că s-ar reorienta şi UDMR-ul.

* A fost aleasă femeia anului în România. Nu-i Bianca Drăguşanu, şi nici Oana Zăvoranu, Botezatu, Naomi sau Andreea Pora. Nicidecum, ci actriţa Luminiţa Gheorghiu, personaj principal în pelicula „Poziţia Copilului”. Primele enumerate au toate motivele să crape de ciudă.

Citit 681 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2014 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.