Oana Niculescu-Bellucci

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-a lăsat cu proteste în contul lui Andrei Pleşu, personaj bălăcărit la Antene. O fi având silicoane Andrei Pleşu? Asta-i întrebarea celor care nu s-au dus deoarece nu ştiau că respectivul îi poate reprezenta. N-are, mă, nu şi-a permis un asemenea lux...

* Auzind că sunt mişcări de stradă pentru susţinerea eseistului, primarul de sector bucureştean Marian Vanghelie a ieşit şi el din casă. Cu o carte în mână, aşa cum fusese anunţat. S-a retras însă destul de repede, asul de treflă nu-l ajuta la nimic.

* Iubita lui Vanghelie, distinsa parlamentară Oana Niculescu-Mizil, a fost coafată în exces de o publicaţie de scandal, individa apărând în ţoale cu ochiuri la un eveniment monden. „A fost pur şi simplu voluptoasă, a întors capete”, scrie ziarul respectiv. Şi eu care credeam că numai Monica Bellucci îşi permite o asemenea neobrăzare.

* Apropo de înşurubat tigve. Rulează pe televizor spotul la nu-ştiu-care maglavais de păr care i-ar da volum perucii - „volumul care întoarce capete”. Adică, Jack Spintecătorul trăieşte, e în toţi şi în toate. Or poate doriţi un Râmaru cu î din i.

* În Crimeea s-a votat cu ambele mâini pentru alipirea la Rusia. Vin totuşi SUA şi UE şi nu recunosc scrutinul, iar România e nevoită să fredoneze acelaşi şlagăr. Cum ar fi, de pildă, ca noi să falsăm? Ne-ar da jupânii afară din cor? Şi dacă vom rămâne în trupă obligaţi să facem repetiţii la minus 15 grade Celsius cu caloriferele bocnă? Ce grea e politica, mult mai dificilă decât Cheia Sol!

* Meme Stoica, unul dintre inculpaţii din Dosarul Transferurilor, scrie pe Facebook direct din închisoare. În mod normal, n-are cum să navigheze pe Internet, aşa că o fi dictat textul prin telefon. Am o nelămurire: o fi dictat şi emoticoanele alea presărate printre rânduri? Să fi fost ceva de genul: „Bagă şi tu capul ăla cu un ochi închis şi pe ăla cu limba scoasă, asta să însemne că sunt arogant, deci puternic!”.

* Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, aşa a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Uf, ce mă speriasem, e bine că s-a făcut dreptate!

Citit 1216 ori Ultima modificare Luni, 17 Martie 2014 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.