Suley-marinar Magnificul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Traian Băsescu cere anchetă de îndată privind terenul cumpărat de fiică-sa în comuna călărăşeană Nana. Sper ca procurorii să fi avut televizorul deschis pe declaraţiile preşedintelui, şi nu pe Suley-marinar Magnificul.

* DNA-ul a făcut ieri percheziţie şi la casa lui Radu Mazăre, excentricul primar de Constanţa. Nu i-a fost găsită nicio dansatoare prin şifonier, lucru destul de bizar, însă i-au fost luate nişte componente de calculator şi câţiva saci de documente. Planează suspiciuni de corupţie asupra activităţii edilului de la malul Mării Negre, or avem de-a face cu acuze nefondate. Câtă vreme îşi face veacul numai pe skijet, mi-e greu să cred că are timp şi de corupţie.

* Mitică Dragomir, ridicat pentru 24 de ore la „brutărie”, a ieşit ieri dimineaţă, imediat după ora 5. Va fi cercetat în stare de libertate. Bine zicea un amic - „bă, Corleone, ăla original, n-a murit în pârnaie”.

* Stupefacţie? Aiurea, sună stupid. Ceva de genul ăsta tot m-a cuprins, dar nu pot defini maladia. Cum să vii tu, ditamai Viorel-premierul, şi să spui că singura culpă a lui Duicu de la Mehedinţi este că poartă haina PSD-ului? Îmi mai poţi vorbi despre aşa-zisa dictatură a marinarului, câtă vreme te antepronunţi, faci presiune asupra justiţiei? Dottore, nu-mi vine să cred că electoratul tău este atât de slab din punct de vedere intelectual, refuz să accept un asemenea tablou!

* Mai nou, un personaj care şi-a mai redus din aura de demiurg (era cândva un soi de Adrian Năstase în miniatură), Marian Oprişan de la Vrancea, vorbeşte despre abuzul în serviciu ca despre meteoriţi şi despre alinierea planetelor. Normal că nu-i miroase, dar nici măcar n-a descoperit usturoiul... „Abuzul în serviciu este o infracţiune de tip sovietic”, susură din vârful buzelor Marinică, de ca şi cum cineva ar putea bănui că Focşaniul e la o aruncătură de băţ de Manchester, nu de spaţiul fostei Uniuni Sovietice. Parcă vezi că se şi circulă pe partea stângă între Mărăşeşti şi Adjud. Oprişane, bagă şi horoscopul, suntem o mână de cititori fideli în astre...

Citit 702 ori Ultima modificare Marți, 08 Aprilie 2014 15:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.