Final de eră pentru „dragă Stolo”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Intrăm în Săptămâna Mare, o veritabilă sperietoare pentru muncitorime. Cât de mare poate fi o săptămână, nu e prevăzută cu cinci zile lucrătoare? Bugetarii întreabă dacă şi vineri se va lucra, de fapt dacă şi joi, după ora 13.00...

* S-a trezit iarăşi Elena Băsescu, nu ştiu cum se întâmplă că numai în weekend îmi dă de treabă. Fata marinarului spune despre Stolojan că reprezintă în Parlamentul European trecutul comunist al României. Iată cum, în primăvara anului 2014, am ajuns să-i punem cruce istoricului moment cunoscut şi ca „dragă Stolo”, cea mai bună piesă de teatru cu figuranţi. Dar Eba, acum zece ani, când a fost emisă patetica sintagmă, era mititică, îşi tăvălea platforma-program în nisip. Habar n-are că însuşi taică-su admitea în direct, la televizor, că este un comunist, exact ca adversarul său din acea vreme.

* Aceeaşi Eba a încurcat PMP cu PDL într-un discurs public, lăudând astfel lista de candidaţi a „portocaliilor”. Cinstit, n-a greşit prea mult mezina lui Traian - cele două formaţiuni politice sunt mamă şi soră, tată şi fiu, unchi şi nepot, bunic şi străbunic, iar lista poate continua... Şi parcă văd prin toamnă o alianţă de genul PLMPD, bla-bla.

* Dintr-o altă tabără, Crin Antonescu anunţă că nu-şi doreşte să devină un preşedinte-momâie. Se referă la preşedinţia statului. Consultând ultimele sondaje, cu marjele de eroare prevăzute prin contract, aş putea spune că şeful liberalilor n-are şanse să devină niciun fel de preşedinte. Nici momâie, nici lămâie, nici gutuie. Şi, până la urmă, orice momâie posedă pe mânecă bastonul de proprietar de tarla.

* Ministrul britanic al Schimbărilor Climatice, Sandip Verma, a fost întrebată dacă „emisiile urât mirositoare” din Marea Britanie afectează negativ mediul. Răspunsul său a fost că acest lucru reprezintă o problemă „importantă” şi că britanicii ar trebui să consume cu moderaţie fasole. Mai ţineţi minte scena cu Varanul, în direct la Antena 3, când a eliberat un vânt rău-famat? Mi-e greu să cred că vine de la fasole. Sunt convins că politica poluează mai abitir decât leguminoasele.

Citit 1010 ori Ultima modificare Duminică, 13 Aprilie 2014 14:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.