Mielul din coabitare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băsescu a vizitat duminică seară televiziunea lui Ghiţă pentru a-şi mai rezolva câteva meciuri personale. Printre altele, marinarul patriei a avertizat-o pe Găbiţa Firea că, într-o zi, s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul pe-acasă. Pârnaie, adică. Penitenciar, dacă vreţi. Asta a insinuat preşedintele României, motiv pentru Ponta să facă o plângere penală pe numele cotrocenistului. Traian propovăduise cu o seară înainte că Victor Viorel va ajunge coleg de celulă cu Năstase, „pentru că este profund corupt”. În replică, dottore a afirmat ieri că primul om în stat va ajunge cu siguranţă la închisoare. Între ei, vreo 19 milioane de inşi stau şi se întreabă: „Bă, ăştia îşi arată mielul în Săptămâna Mare, asta e clar, dar cine-l va sacrifica?”

* Trăim într-o ţară profund fericită - happy, cum e la modă - dar ne cam încurcă accizele şi firimiturile căzute de la masa coabitării. Alde Iuda, dacă tot vă vindeţi, s-o faceţi pe bani frumoşi, nu pe te miri ce!

* Apropo de ameninţările cu temniţa, ar trebui să-l întrebăm pe Bombonel dacă doreşte să domicilieze cu vreunul dintre cei doi. Pariez că şi-l doreşte pe Băse, poate şi pentru că la zdup ar trebui să funcţioneze regula cu pifanul şi veteranul.

* M-aş fi bucurat ca semenii mei să nu poată face grătare peste grătare în duminica Floriilor. Am şi câteva argumente:

1. Nu suport satisfacţia de pe chipul indivizilor care au arestat scrumbia de Dunăre încă de acum o lună de zile. De plătică n-aţi auzit?

2. O zi de barbecue începe, de obicei, cu manele la greu în difuzoarele tigăilor pe patru roţi. De ce să mă faci părtaş chiolhanului tău de prost gust? Ia d-aici o zi ploioasă şi ne calmăm amândoi - tu rămâi în apartamentul tău, eu sunt liniştit într-al meu. Tu nu mă mai deranjezi, eu oricum n-aveam în intenţie.

3. Mai pune, tipule, mâna şi pe carte, nu numai pe carne! Cartea nu are oase, nu-i prevăzută cu solzi şi nici nu rupe bila în două. Presupun că ai bilă leneşă, din acest motiv te-am abordat. Aşa să ne ajute Dumnezeu, deci de Paşti aş vrea să plouă.

Citit 788 ori Ultima modificare Luni, 14 Aprilie 2014 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.