Dispari, selfie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O reclamă foarte căutată pe tubul catodic, aia cu Smiley şi Bartoş (doi băieţi apreciaţi de un anumit segment de consumatori), a fost interzisă de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Nu sunt de multe ori de acord cu CNA-ul, este un organism sută la sută politic şi acţionează ca atare, dar tâmpenia cu cei doi gargaragii călare pe tren chiar trebuia suprimată. Însuşi Ministerul de Interne a sesizat creşterea alarmantă a numărului de copii care se electrocutează ca urmare a faptului că se urcă pe garniturile de tren. Iată, dragii moşului, cât de important este să pui mâna pe o carte, întâmplător chiar pe cartea de fizică - evitaţi ieşirea din scenă, o ieşire violentă, dramatică. Revin la cei doi indivizi. Smiley şi Bartoş au reuşit fără prea mult efort să facă prozelitism. Mi-e greu să comentez în acest colţ de pagină cât de grav este să escaladezi un vagon al CFR-ului şi să-ţi tragi un selfie, cea mai cretină modă a acestor vremuri. De ce nu-ţi faci selfie când răsfoieşti o carte, un selfie la teatru, un selfie compostând biletul de autobuz, selfie, selfie, selfie când ajuţi o bătrânică să treacă strada...

* L-aţi văzut pe Stan Mustaţă, acel judecător arestat preventiv pentru că ar fi pus mustaţa la nada domnului Voiculescu? Nu mă leg de onomastica omului, e vina părinţilor că, deşi se numeau Mustaţă, i-au mai pus un nume de familie odraslei. Probabil e singurul judecător fără prenume - poreclă are, nu şi ID de alint, ca să vorbesc pe limba cititorilor mai tineri. Am ceva cu gestica omului, e excesiv de teatral, zici că are ani de brigadă în spate, aduce într-un fel cu judecătorul de la Master Chef, altă fiinţă gri. Sau poate că aşa trebuie să fie un magistrat, sărit de pe fix, Doamne fereşte... Prin comparaţie, am văzut la televizor nişte fotbalişti cuminţi ca o fată mare.

* Ultimul scenariu (sau, dacă vreţi, cel mai recent) este sumbru pentru România. Urmează trei ani de recesiune şi şomaj de peste 9 la sută. Eh, n-o să credeţi că am iarăşi ceva cu Viorel, aici intră toţi băieţii care ne-au condus după 1990 încoace. Avem Ion, ne-am pricopsit la un moment dat cu Emil, apoi Adrian, Traian, alt Emil şi aşa mai departe. Domnilor, vă salut!

Citit 876 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Aprilie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.