Geografia lui Nelson Jr.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Într-un liceu din Teleorman s-a înregistrat cea mai bună rată de promovabilitate la bacalaureat, fix zero, iar în judeţ n-a existat nici măcar o medie de zece. Păi, ar fi fost culmea să-i auzim pe elevii de acolo plângându-se că sunt zombie de oboseală din cauza recapitulărilor făcute înainte de examen...

* Brăila - judeţul, nu municipiul - a ieşit al treilea an la rând pe primul loc în ţară la promovabilitate. Deci Bac ca dincolo de dig nu mai există, aşadar, dacă am ţine cont de răutăcioşi, ar trebui să întrebăm cum au putut copia atâţi elevi fără să fie prinşi? Altfel, la câtă atenţie i se dă învăţăturii în judeţul vecin, numai în pielea duduiţei Sexy Brăileanca să nu fii.

* Băiatul lui Nelson Mondialul (un soi de Bercea lucrat la sală şi cu un simţ al umorului dezvoltat) a luat examenul de presupusă maturitate. I-a ieşit un 6 şi ceva, 6.85, cu cea mai mare notă la geografie. Vorba unui amic - bietul interlop junior ştie de la 3 ani unde-i Germania.

* Un sat din Italia a fost scos la vânzare pe ebay pentru suma 245.000 de euro. Mai bine-l puneau pe mercador, venea cutremurul şi-l lua, deci nu mai era nevoie să plătească nimeni transportul.

* MRU, pe numele său real Mihai Răzvan Ungureanu, şi Elena Udrea se bat în scrisorici, zici că-s şcolari de a VII-a. A VII-a B, de lângă toaletă. Se fac cu ou şi cu oţet, păstrându-se totuşi câteva limite ale bunului-simţ. Fostul premier a scris însă un mare adevăr pe bucata de dictando - doamna Udrea, vă aflaţi pe aceeaşi linie selectă cu Voiculescu! Poate doar poşeta să-i diferenţieze.

* Un deputat PSD vrea ca oile să aibă libertate de mişcare pentru a atrage turiştii din străinătate, adică transhumanţa să devină un act ceva mai comercial. N-ar fi ceva neobişnuit - mioarele care mozolesc pufuleţi în plen au dreptul să şi candideze când vrea lâna lor.

* Europa riscă să rămână fără gaze, nu şi România, ţară în care mulţi îşi dau destule aere. Conductă le mai trebuie într-o anumită zonă anatomică... Doamne, câtă poluare!

Citit 889 ori Ultima modificare Marți, 08 Iulie 2014 15:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.