Brazilia. Amar General

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A mai apărut un torţionar... Bine, nu l-a adus barza la 80 şi câţi ani o mai avea, el trăia liniştit pe o pensie clădită cu transpiraţie. Păi, credeţi că-i aşa de uşor să nenoroceşti destine? E de muncă, nene, iar Constantin Istrate, cea mai nouă cunoştinţă din acest buchet de călăi, obişnuia să dea cu ciocanul în deţinuţi. Pardon, cu levierul, a rectificat însuşi torţionarul. De ca şi cum am fi confundat paleta de strivit muşte cu mitraliera. Să ai bătrâneţile liniştite, nea Constantine, pupa-te-ar!

* Ieri n-am putut lua la mână în tihnă evenimentele social-economice din cauza meciului de fotbal dintre Brazilia şi Germania. E adevărat, nu te întâlneşti în fiecare zi cu un asemenea dezastru, dar am resimţit un inegalabil confort psihic. Dacă în locul nemţilor ar fi fost Grecia sau Rusia, nici n-aş mai fi abordat subiectul. Nu ştiu de ce ne tot păcălim cu cel „motor al Europei”... Ţeava de eşapament crapă şi pentru că nu poate fi controlată din cheie, nu?

* Fratele lui Bercea Mondial a fost reţinut de poliţişti. Individul, un om de o aleasă educaţie (doar nu-şi permite oricine să fie din sângele lui Bercea - ăla de pe cămaşă), este cunoscut sub numele de Amar General. Nu-i nicio glumă! În buletin apare cu banalul Vasile Anghel, dar nu aşa s-ar fi remarcat în niciun fel. De aici şi nevoia de a face uz de o poreclă sofisticată, combinaţia Amar General trădând oarecum spiritul uşor romantic al autorului. Sper să-l ţină cât mai mult. Caracterul, nu poliţiştii.

* Elveţia interzice începând de ieri importul de porci vii şi orice fel de carne de porc provenind din mai multe ţări europene în care au fost depistate de curând cazuri de febră porcină africană. Vizate sunt şi importurile din România. Agregatele de la Bruxelles sunt exceptate de la regulă, se ştiu ele mai bine.

* Am şi o veste bună. Pamela Anderson, actriţă de ce vrea ea, divorţează a nu-ştiu-câta oară. Distinsa blondă are 47 de ani, deci ar mai fi loc de câteva consolări.

Citit 1031 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Iulie 2014 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.