Bombonel e Conchita 2

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nicuşor de la Constanţa a fost surprins în timp ce fuma o canceroasă pe terasa unui restaurant din New York. Bietul de el, vă daţi seama cât de bolnav e? Nici nu-şi mai dă seama cât de mult greşeşte, de aceea n-ar trebui arestat. Dar cine să-nţeleagă? DNA-ul, Ocolul Silvic, Laura Georgescu de la CNA? Pariez că preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa nu mai ştie cum îl cheamă nici cu buletinul în mână. Nicuşoare, nimeni nu-ţi vrea binele, mă, nici măcar eu, pacient închipuit care eşti!

* Nivelul cultural al Nicuşorului constănţean n-a escaladat genunchiul broaştei, m-am convins de mult că nu-i doar peroraţie, ci ditamai axioma. Individul, carevasăzică, n-a parcurs nici măcar basmul „Petrică şi lupul”, căci dacă ar fi făcut-o n-ar mai fi pozat în malad. Doamne fereşte, Nicule, să te atingă ceea ce nu se rezolvă cu aspirină şi paracetamol!

* Avionul malaiezian de săptămâna trecută. Cel picat în Taiwan acum două zile. Ieri a dispărut de pe radar o aeronavă cu 100 şi ceva de pasageri decolată din Ouagadougou. Vorbiţi serios? Cât trebuie să-mi ofere o companie aeriană ca să mă duc până la Washington? Bine, accept să plec şi gratis.

CITEŞTE ŞI: Selfie cu ciuma

* Călin Popescu-Iepuriceanu se dă candidat la prezidenţiale. Crede tot mai mult în potenţialul personal şi vine cu promisiuni electorale, la fel de aberante ca ale lui Cataramă - gata cu politica bazată pe cumetrii! Normal, va trece la un nivel superior, la politica bazată pe năşii. La câte nunţi a comis nen-tu Călin...

* Barba etalată de Bombonel la Tribunal este indecentă şi merită o spumă de bărbierit competentă. Cum să vii ca Moş Crăciun în epoca dominată de Conchita Wurst, nu era destul că aveam deja o femeie cu pilozităţi faciale? Ş-apoi, din ce motiv să iasă mai devreme de la răcoare fostul premier, pentru simplul motiv că a afişat un comportament ireproşabil? Dar cine s-ar fi aşteptat ca Năstase să dea cu baioneta, să violeze, să răstoarne masa la cantina închisorii? Calmaţi-vă, băieţi!

Citit 922 ori Ultima modificare Joi, 24 Iulie 2014 17:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.