Bombo e Ba(r)ba Novac

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ponta a depănat cu ocazia unui interviu despre originile sale albaneze şi italiene, pentru că, nu-i aşa, este nevoie de o poveste nouă în contextul candidaturii din noiembrie. Vai, m-am emoţionat profund, vom înlocui tiranul cu urmaşul Tiranei. Oare cum se zice la MTO în albaneză, Viorele?

* Ziua şi avionul picat. Iertaţi-mă, dar nu l-am mai aşteptat pe cel de ieri. Am zgâriat colţul de pagină mult mai devreme decât de obicei, aşadar nu ştiu unde a descălecat măgăoaia vineri.

* Un poliţist de frontieră din judeţul Iaşi a fost declarat „Poliţistul de Frontieră al anului 2014” deoarece a refuzat o şpagă de 50.000 de euro. Nici mita nu mai e ce-a fost cândva. Ia să-l fi încercat ăia cu 300.000 de coco...

* Ieri a mai apărut o groapă în Galaţi. Parcă vezi că dăm şi de petrol, ca să nu mai zic că gazele de şist ar trebui să fie la liber, la cât i se fracturează solului de urbanism. Chevroane, fă-te-ncoa’!

* Comit o blasfemie, sunt conştient de acest lucru, dar nu mă pot abţine, dragă - Năstase, cu barba aia stufoasă, începe să semene puţin cu Dumnezeu. Asta ar fi culmea, să ajung să mă rog la Bombonel pentru ploi curate, fără grindină, şi ca să intre fiu-meu la o facultate bună, pe loc bugetat. Băi, Ba(r)ba Novac!

* De fapt, Adelu, prin atitudinea sa faţă de lama de bărbierit, duce până la capăt o metaforă tristă. Pe timpul privatizărilor sale, ne-am luat-o destul în barbă.

* Haideţi, nene, să-i dăm drumul, săracul suferă după gratii, başca a pictat câteva cărţi de colorat cu pretenţii de lucrări inestimabile... Un singur Trofeu al Calităţii are şi poporul acesta şi-l lasă la umbră ca să se joace de-a martirul? Abia acum mi-am dat seama de ce barba fostului prim-ministru a prins volum - nu i se potriveşte sloganul ăla folosit la nu-ştiu-care aparat de ras, „the best a man can get”.

* Cântăreaţa Antonia este însărcinată, iar ziarele de scandal se arată contrariate - „Veste şoc, e gravidă cu Alex Velea”. Pe bune, ce vă şochează? Ar fi fost nemaipomenit să rămână cu Arşinel, nu cu Velea.

Citit 844 ori Ultima modificare Vineri, 25 Iulie 2014 15:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.