De la caviar la pepene

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dan Şova consideră că Iohannis este traseist politic deoarece a câştigat Primăria Sibiului sub o anumită siglă, schimbând-o apoi pe săgeata liberală. Aşa este, Dănuţe, aproape că eşti perspicace, dar nu cumva tocmai acest păcat urmează să devină must-have printr-o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului? A, scuze, pe tine iarăşi nu te-a informat nimeni...

* Plenul Senatului s-a trezit acum două zile cu o coroană de flori destinată premierului. Deh, economia ţine lumânarea pe piept de ceva vreme, aproape că nu-ţi mai vine să-i ridici capacul. Cu toate acestea, scenetele astea îmi repugnă - în loc să stai la coadă la florărie, pentru a cumpăra peluza aia de flori mormântale, mai bine ai mânca pufuleţi sau te-ai uita la filme porno. În plen, evident.

* Fiul multimilionarului Micula - ăla care o arde mai mult cu fresh-ul, decât cu frutti - a fost prins copiind la examenul de Bacalaureat. La sesiunea de toamnă a blestemăţiei căreia i se zice în mod abuziv examen de maturitate. Propun să-i facă taică-su un nou cont (încă merg vânzările de chimicale cu dop) şi un Ice Bucket cu fanta. Că tot e modă pe Terra.

* O cisternă încărcată cu zece tone de drojdie de bere s-a răsturnat pe DN1A, între localităţile Cheia şi Braşov. Localnicii n-au intervenit, ce-i aia drojdie de bere? La olteni se poate, iar în Ardeal nu? Pentru necunoscători, acum două săptămâni picase un TIR cu bere gata ambalată pe lângă Craiova. Ăsta accident, domnule!

* Nicuşor de la Constanţa, ăla căruia încă i se mai spune preşedinte de Consiliu Judeţean, a fost iarăşi filmat în America în timp ce suferea de mama focului. Omul era într-un supermarket cu încă două persoane suferinde, făceau shopping baban. La un moment dat, Nicuşor, ca să demonstreze că este pe patul de moarte, a ridicat un pepene de şase kilograme, reuşind apoi să-l transporte până acasă. La ce o spune el casă peste Atlantic. Săracul, cum a ajuns... De la caviar la pepene schimbi vreo trei avioane.

Citit 1307 ori Ultima modificare Marți, 26 August 2014 16:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.