Florin se cară. Următorul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe bune, dar pepenele ăla de Nicuşor de la Constanţa (de la Miami, de fapt) când va fi readus acasă? Câtă vreme ne mai uităm ca proştii la un film mut? Mut de beat...

* Aleşii locali au zece zile la dispoziţie pentru a-şi alege partidul. Nu mă refer la aleşii din Somalia sau Belgravistan, despre România anului 2014 este vorba. Guvernul lui Ponta nu se grăbeşte, îi aşteaptă pe muşterii, doar-doar or pune botul câţiva, n-o să credeţi că rămân edilii precum Sfinxul de pe Bucegi în faţa ciolanului mirosind a rasol. V-aş recomanda să fiţi atenţi la argumentele celor slabi de înger care vor sparge turma. Precum centuristele, vor arunca vocale şi consoane înspre Opoziţie, cum că aşa şi pe dincolo, că România a ajuns nu-ştiu-pe-unde din cauza grelei moşteniri. Şi gata, îşi vor pune la gât broderiile lui Victoraş, adică brusc vor deveni mândri că sunt trădători. Că a fi traseist e de mult meserie în ţara asta.

* Surprinzător au ba, UDMR-ul nu este de acord cu migraţia aleşilor locali. Normal, mai ales dacă pleci din partidul lui Laszlo, ai putea s-o faci şi cu o sarcină de lemne.

* Avem un prim iepuraş care faci paşi dintr-o parte a eşichierului în cealaltă. Nici bine n-a cântat cocoşul Şova de trei ori, că deputatul Florin Secară a părăsit PMP-ul pentru UNPR. Adică, nici nu era de la PNL sau PDL (ăştia au fuzionat sau nu?), nu trece nici la PSD, direct, să fie expus, e mai low-profile. Îl trădează însă numele: Florin se cară. Cine-l urmează? Mulţi fii ai patriei, dragii moşului, mulţi...

* Ponta zice că se teme de un singur candidat la alegerile din toamnă. Chiar de propria persoană, să nu gafeze, adică. E poet omul, îl trag în jos rimele slabe şi versul copiat după alţi autori. Altfel e perfect.

* Întrebare la Radio Erevan: ce căutau paraşutiştii ruşi în Ucraina? Răspuns la acelaşi post de radio: stimaţi ascultători, au ajuns acolo din greşeală. Frumos, nu-i aşa? E vina mea că nu prea au chiulit la orele de geografie? Or fi vrut, săracii, să se paraşuteze în Egipt sau prin Argentina, dar dacă Ucraina a fost plantată chiar la umbra Maicii Rusii, ce să faci? E nedrept, jur.

Citit 907 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.