Numai filme proste...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nene, e firesc ca ofiţerul pomenit de Băsescu să se prezinte acoperit la urne. La mijloc de noiembrie e de aşteptat să bată vântul, să plouă, să alte alea...

* DNA-ul a început urmărirea penală in rem în cazul ordonanţei privind migraţia primarilor. Extraordinar, e ca şi cum l-ai cerceta pe Tăriceanu că a ajuns la a treizeci şi patra nevastă. Păi, da, a treizeci şi patra, că la 14 ani, la prima sa relaţie neserioasă, aşa-i zicea prietenei sale, „nevastă-mea”.

* Actorul de chinezării hollywoodiene Cichi Cian (nu mai pot eu că se scrie altfel numele său, în România eşti condamnat dacă-i spui Jackie Chan) se află pe la noi. Cu nişte treburi. Omul se bucură că a fost recunoscut şi salutat pe stradă. Ce înseamnă asta? E o banalitate, dar nu-i un argument solid ca să ocolesc evidenţa - românii se holbează numai la filme proaste. Dacă l-ai aduce pe Sean Penn pe la Rădăuţi, pariez cât doriţi dumneavoastră că nu l-ar recunoaşte nici primarul. Ce să mai spun despre Daniel Day-Lewis?

* E ştire de câteva zile şi nu-mi vine a crede că n-o stinge nimeni. Chelu a dispărut. Şi nici Ombladon nu se simte prea bine, ar spune fanii trupei vocal-instrumentale Paraziţii. E vorba, însă, de un alt chel, de domnul Cătălin de la Cony Sat (acesta-i numele său de cod). A fost condamnat pentru şase ani cu executare şi el s-a grăbit să intre în carantină. D-aia a fugit. Intră în carantină pe vreo insulă din Pacific, nu te primeşte acolo cu iz de combinat siderurgic.

* Arhiepiscopul Tomisului este urmărit penal pentru luare de mită. Zice-se că problema ar fi, totuşi, în altă parte. Cu şpaga aia, ÎPS Teodosie şi-ar fi făcut chip cioplit.

* Conchita Wurst, travestitul care a câştigat Eurovisionul în 2014, urmează să ţină un concert de o oră în faţa Parlamentului European, ca parte a unei campanii împotriva discriminării. Chiar aşa, să fredoneze balaoacheşul şi pentru d-alde mine - de ce să fiu nevoit să mă bărbieresc în fiecare dimineaţă?

Citit 954 ori Ultima modificare Vineri, 12 Septembrie 2014 16:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.