Microsoft e cam macro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri a fost ziua naţională a Botswanei. Am ratat majusculele, am pierdut şi lumânările de pe tortul aniversar, rămâne să mă mulţumesc cu numele de botez al bancnotei de la Gaborone. E scris pe toate gardurile de pe la noi.

* Federaţia Română de Fotbal a lansat un imn al echipei naţionale care se îmbracă în roşu, galben şi albastru. Cântarea e făcută de trupa Iris, zice-se că pe de-a moaca, dar nu înţeleg de ce era nevoie de aşa ceva. Noi ne încurcăm la versurile imnului naţional, pe la al treilea vers emitem numai interjecţii... De ce trebuia să apară o altă melodie cu pretenţii de imn? Că pe timpul acestei invenţii se aud îndemnuri de genul „Pe ei, pe mama lor!” sau „Ori învingeţi, ori muriţi!”, ar trebui să comenteze indivizi mai pregătiţi decât mine. Şi mie mi se pare un mesaj fascist, dar au spus-o alţii înaintea mea. Bă, Torje, Florescu şi care mai e chemat sub steag se pierd de la „Din somnul cel de moarte”, aşa că orice altceva le ia gândul de la fotbal. Mai bine erau forţaţi să înveţe numărul de telefon al Biancăi Drăguşanu.

* Pare-se că în dosarul licenţelor Microsoft, probabil cea mai mare golănie de la Revoluţie (Nea Nelule, aia a fost sau n-a fost?) încoace, ar fi implicaţi şi alţi băieţi de vază din politichia dâmboviţeană, adică Ponta şi Blaga. Scuze, şi Năstase, dar deja omul e învăţat cu pijamalele de la răcoare, deci nu mai prezintă interes. Cu toate că... Mă gândeam la momentul 2000, când Sidexul era măritat pe te-miri-ce cu un indian chipeş. Carevasăzică, mai candidăm, Victore?

* Ministrul Justiţiei, intelectualul Robert Cazanciuc, vorbeşte ca din cărţi. Zice domnia sa că, dacă nu vom investi în educaţie, de fapt băgăm bani în penitenciare. Tremur tot de emoţie, o asemenea poezie n-am mai auzit de la Coşbuc încoace. Vă daţi seama că, dacă-l duceţi în gară, ăsta se urcă în tren? E bun de tot.

* Deputatul care mai ieri intra cu surle şi dobe în greva foamei a renunţat la protest. Omul şi-a schimbat părerea, în opinia sa Parlamentul şi-a mai spălat din păcate. Poftă mare şi polonic nichelat, mâhnitule!

CITEŞTE ŞI: Meitrei, Mieitrei, iezi, măi

Citit 925 ori Ultima modificare Marți, 30 Septembrie 2014 17:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.