Bombonel în MS-DOS

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dosarul licenţelor Microsoft se îngroaşă pe zi ce trece, apar mutre noi, vorba lui Trandafir în seria B.D.-urilor. Adelu Năstase, Blaga, Ponta, Dorin Cocoş, iată că nu ne putem plictisi în faţa cele mai mari provocări de la celebrul fular Burberry încoace... Bombonel, carevasăzică, e implicat şi în faza cu calculatoarele. În MS-DOS opera distinsul, IT-iştii (şi nu numai) ştiu despre ce-i vorba.

* Ruşinos pentru gaşca prinsă în ofsaid de FBI este că, printre greii de acolo, se iţeşte şi numele lui Pinalti de la Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, individ care, conform datelor din dosar, ar fi halit un comision de 3 milioane de parai. Moldova chiar că nu e a noastră, a fost de mult vândută pe e-Bay.

* Ponta în dosarul Microsoft? Vorba unui amic, cum altfel putea să-şi realizeze teza de doctorat soţul Dacianei Sârbu, dacă nu la un computer performant? Computer, imprimantă, zerox, alte alea. Se gândeşte de mic la viitorul său, nu ca alţii, precum Mircea Badea, care trăiesc cu părinţii şi la bătrâneţe.

* Apropo de subiectul care ne ocupă timpul de câteva zile. Am intrat acum două zile pe site-ul Antenei 3, televiziune care se autointitulează echipă de specialişti în ştiri. Evident, în prim-plan apărea Mircea Băsescu, despre care n-am mai văzut nimic nici pe România TV de o săptămână şi ceva, apoi cazul Nana, şi el dezgropat şi înfipt pe o poziţie importantă a portalului, pentru ca escrocheria Microsoft să fie trecută pe cea mai de jos poziţie, undeva lângă caseta redacţională. Şi era agăţată de o declaraţie a lui Ponta, cum că nu ştiu ce şi că mai ales nicidecum. Dar specialişti, n-am ce zice.

* Ministrul Pricopie, pupa-i-aş vulpea, le-a spus studenţilor că Universităţile din România nu produc şomeri. I-auzi, nene, ăsta reinventează termeni, desfiinţează mituri... De fapt, statul însuşi, prin atitudinea sa, naşte generaţii întregi de şomeri, nu numai instituţiile de învăţământ superior. Aş fi tentat să-i dau dreptate lui Remus. Sau Romulus?

Citit 1107 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Octombrie 2014 16:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.