Începe luna orbului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Astăzi începe o nouă campanie electorală. Făină, untdelemn, găleţi, mititei. Ai paria că se confundă acest eveniment cu Ziua Recoltei. Oare ce va ieşi pe 16 noiembrie?

* Nu ştiu dacă mai e posibil în altă ţară să n-ai voie a critica pe un canal media activitatea unui prim-ministru pentru simplul motiv că respectivul se află în campanie electorală. De asemenea, preşedintele Senatului are o grămadă de treabă în luna orbului... O să mă folosesc de pseudonime, o să încerc s-o dau cu Blonda, Neamţul, Copilotul, Motociclistul, Procuroarea. Şi cam atât, doar n-o să credeţi că Pacientul mai stârneşte vreo reacţie.  

* O candidată din Buzău afirma ieri, în mijlocul unui şantier al patriei, că nu va fi un preşedinte care să stea în genunchi în faţa baronilor locali. Mă întrebam, mitocanul de mine, dacă îşi va schimba atitudinea în relaţia cu electoratul sănătos la inimă, minte şi mai ales literatură. Eroică.

* Un candidat – e vorba despre unul care e la butoane – anunţă că „accizele pentru anul următor vor fi, cu siguranţă, mai mici”. Omul a făcut ce-l prinde cel mai bine. A furat. Startul. Campaniei electorale.

* Vă reamintesc: nu contează ce votaţi, va ieşi cine trebuie. Ar putea conta doar dacă vom ieşi la urne vreo 70-80 la sută dintre purtătorii de drept de vot. Altfel, maşinile de vot sunt în service, se fac ultimele reparaţii pentru scrutinele din 2 şi 16 noiembrie. ITP-ul nu le iese, dar nu-şi mai face nimeni probleme.

* Portalul www.comisarul.ro titrează că ex-ministrul gălăţean Dan Nica ar fi colaborat cu procurorii în dosarul Microsoft, băieţii bătrâni din partidul lui Nea Nelu fiind devastaţi la aflarea acestei informaţii. Mustăciosul i-ar fi trădat ca-n filmele cu Liam Neeson, Vin Diesel, Denzel Washington şi cine s-o mai preta la asemenea cascadorii cinematografice. Printre cei mai afectaţi par să fie Ilie Sârbu, socrul prim-ministrului, şi Viorel Hrebenciuc. Asta e cu adevărat o criză, dispariţia celei mai mici urme de onoare în partidul celor trei trandafiri. Bă, parcă se zăreşte luminiţa de la capăt.

Citit 1091 ori Ultima modificare Joi, 02 Octombrie 2014 17:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.