Wrestling la semafor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nişte studenţi germani au implementat ping-pong-ul la semafor, ca să nu te mai plictiseşti până la verde. Şi, vorba aia, mai dai jos şi nişte sute de grame... În România, dacă s-ar cere vreo disciplină în intersecţie, eligibili ar fi conducătorii auto, şi nu pietonii. Cum, tenis de masă? Funny propunere, dar aici merg de minune K1-ul, wrestlingul şi, dacă sare roata cuiva la îngrămădeală, se poate pune de-un rugby.

* Naiba-l ia pe ăla care a oprit la culoarea galben a semaforului. Primeşte instantaneu cinci claxoane şi cel puţin un wild-card pentru întoarcerea la origini.

* Preşedintele ales Klaus Iohannis a vândut peste 100.000 de exemplare din volumul lansat imediat după câştigarea alegerilor din noiembrie. Românii sunt pupăcioşi, s-au înghesuit ca la promoţii să pună mâna pe autograful sasului. Dacă sibianul ar fi pierdut scrutinul, nici măcar 5.000 de bucăţi din Pas cu pas nu s-ar fi vândut. Ar fi rămas omul cu returul...

* I-aş transmite domnului Iohannis - vizavi de promisiunea sa, conform căreia se va implica într-o campanie de încurajare a lecturii - că se entuziasmează în van. Din cele peste 100.000 de cărţi date, doar vreo 3-4 mii vor fi şi citite din scoarţă-n scoarţă. Cu riscul asumat al repetiţiei, românii sunt campioni la pupat, aşadar n-are rost să ne pierdem vremea cu mersul la bibliotecă. Nimeni nu mai citeşte, toată lumea aşteaptă filmul.

* Cancelarul german Angela Merkel a câştigat cu 96,7 la sută un nou mandat în fruntea Uniunii Creştin-Democrate. Zici că a candidat în judeţul Vaslui, nu alta! Era să spun că pare să-l fi avut pe Dragnea în echipa de campanie, dar ce alegeri mai câştigă mustăciosul teleormănean?

* Sturzu de la tineretul pesedist doreşte modificarea legii privind înfiinţarea partidelor politice. Împrumutând ideea Monicăi Macovei, guristul de la Hi-Q visează ca o formaţiune politică să poată fi născută de numai trei membri fondatori. Prin urmare, Capra cu trei iezi ar putea deveni partid cu personal excedentar.

Citit 688 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Decembrie 2014 16:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.