Ioana d’Arc nu-i a lui Băse

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai bine m-aţi arde pe rug, a spus Elena Udrea, cu ochii machiaţi de lacrimi, implicată fiind într-un infinit şir de dosare. Mă abţin să-i bat obrazul că se compară cu Ioana d’Arc - cine ştie la ce se gândeşte, dacă o confundă cu fata cea mare a lui Băsescu?

* Blaga îl contrează cu vehemenţă pe fostul soţ al Lenuţei: domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid! Aha, carevasăzică, acum mai e şi dator...

* Băsescu a declarat la televizor că o vizitează des pe Udrea, în arestul la domiciliu al acesteia. Şocant, nu-i aşa? Mai rămâne să ne spună că vine martie, că la St. Tropez e mai bună plaja decât alpinismul şi că ploaia care vine de sus se duce fix în jos.

* Acelaşi fost locatar de la Cotroceni crede că Ponta, cu largul concurs al lui Iohannis, ar putea să nu mai pupe ouă roşii anul acesta la Palatul Victoria. Nu mă interesează subiectul, atât vreau să ştiu: alea de la Cornu ce culoare or avea?

* Hellvig, tipul propus de şeful statului la conducerea SRI, are o strângere de inimă înainte de a-şi începe treaba. Nevastă-sa nu e încântată de job. E firesc, ce femeie şi-ar dori ca bărbată-su să-i afle toate secretele? Până la urmă fi-va consolată şi îşi va da acordul - Edi îi promite o întreagă arhivă cu intimităţile vecinelor şi prietenelor sale.

* Acum două zile a fost sărbătoarea aia pe care românii n-ar fi descoperit-o niciodată (şi nici nu i-ar fi arătat respectul cuvenit) dacă nu s-ar fi patentat Valentine’s Day. Aşadar, am avut Dragobete pe săturate. De fapt, pe sărutate... Cu mici excepţii care, din nefericire, se traduc prin vânătăi. Lăsaţi alcoolul, bă!

* Fraţii noştri de peste Prut sunt mari amatori de justiţie şi i-au spus lui Iohannis că-şi doresc o instituţie ca DNA-ul românesc. V-aţi prins, îşi vor trage un DNA fără timbru.

* La ce să vă pricopsiţi cu un DNA, să vă strice de tot programele de la televizor? O să vedeţi toată ziua numai arestări, un film de iubire n-o să mai găsiţi pe telecomandă...


CITEŞTE ŞI: Grand Bucharest Bordel

Citit 4432 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Februarie 2015 15:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.