Lacrimi de la Spiderman

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fostul corespondent gălăţean al ştirilor de la ora 5, ulterior votat şi identificat prin studioul lui Dan Negru în cămaşa lui Spiderman, se laudă într-un interviu şcolăresc acordat unui portal din zonă că şi-a luat mandatul în primire cu promisiunea de a stârpi hoţia banului public. Mi-au dat lacrimile de emoţie încă din primele rânduri ale acestui dialog transcris, aproape că mi s-a inundat tastatura... Am sunat la ISU, i-am chemat pe domnii pompieri cu trei autospeciale ca să-mi salveze combinaţiile de taste de la înec, abia mi-au scos Shift-ul cu părul zburlit şi Alt-ul dârdâind de frig. Mi-am şi zis, nene, iată ce talent de a stoarce fluvii pe obrăjori are domnul Spiderman! Aş fi zăbovit printre catifelatele liniuţe de dialog adresate căpeteniei de judeţ, dar mi s-a pierdut atenţia într-una din râpele de la intrarea în Vânători. Sau, dacă vreţi, pe porţiunea de drum Cuca - Vârlezi. De fapt, nu, undeva, spre Tecuci, în mai multe undeva-uri.

* Mă întreabă Ponta, prin intermediul sticlei de sub peştişorul cu mileu, dacă e normal să necăjeşti o biată bătrână de 72 de ani pentru o amărâtă de firmă care şi-ar fi făcut profitul mare cu lovele europene. Caşcaval continental. Gozură euro-băştinaşă. Întâmplător, bunicuţa din poveste e chiar mama premierului. Nu mai vorbim despre o justiţie independentă, ne-am pierdut încrederea în băieţii care au băgat-o a doua oară la arest pe Lenuţa Udrea? Vai, mai e şi sora lui Victoraş în ecuaţie, e posibil ca şi ea să ajungă după nişte uşi antipatice. Oare să dorm la noapte, să nu dorm?

* Apropo de Elena. Ca să nu fie lăsată iarăşi fără sutien la percheziţia corporală, doamna care a divorţat acum ceva timp de Dorin Cocoş a mers şi fără chiloţi. Ce bun pare acum arestul la domiciliu, e nebunie curată, parol!

* Au băgat şi foenuri la pripon. Sau foene, căci acesta e pluralul corect al şmecheriei cu cablu de alimentare la 220... Deşi, mai degrabă se spală pe cap DNA-ul cu dumneaei. Şi şoareci, şi veceu turcesc, fără igienă, fără poşete, fără Internet.

Citit 643 ori Ultima modificare Joi, 26 Februarie 2015 16:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.