Te pui cu brunetele din asfalt?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Regele asfaltului din Banat a ajuns la beciul domnesc. Georgică Cornu, cacofonie care i-a cucerit inima madamei Marina Almăşan Socaciu, a fost reţinut la iniţiativa hulpavilor procurori DNA. De ca şi cum ne-ar creşte regii prin toate găurile din asfalt... Apropo, la noi, în judeţul Galaţi, n-ar putea fi uns un monarh de genul ăsta? Măcar nu ne-am mai strica automobilele pe nenorocitele de drumuri judeţene. Spidermane, în Banat nu există o fisură în asfalt, nene! Cheamă-l pe Dan Negru să se pună cu brunetele din şoseaua Galaţi - Tecuci!

* Intelectuala Monica de la liceul clujean Sigismund Toduţă, aia care a terorizat un minor de şapte ani în timpul unei ore de matematică, a fost sancţionată cu 15 la sută din leafă pentru şase luni de zile. Bietul director al unităţii de învăţământ îşi dorise scoaterea în decor a fiinţei care şi-a permis să facă „jumătate de creier” un copilaş, însă votul din Consiliul de Administraţie a decis altceva. Prin urmare, directorul şi-a prezentat demisia, nu şi canalia devenită vedetă peste noapte. Huo! Ministerule de resort din guvernarea de nota opt a copilotului, ne sesizăm şi noi mai cu talent? Cumătriţa aia merită să fie maximum badigard la intrarea în bancă, nicidecum cadru şcolar. Iarăşi huo!

* Alt ministru român, Mihai Tudose de la Economie, nu crede că firma austriacă Schweighofer va părăsi România dacă noul Cod Silvic va intra în vigoare în forma aprobată de către Parlament. Tudose şi-a permis o licenţă poetică: Domnule, nu pleacă câinele de la măcelărie! Adicătelea, după Georgică Cornu, mi-am mânjit rubrica de astăzi şi cu câinele de la abator. Puţin constipat. Am nevoie de o firmă care face menaj indiferent de suprafaţa infectată...

* În patria în care nici şobolanii nu mai au ce mânca (de furat, că ar mai fi câte ceva, se ocupă politicienii), respirăm printr-o mână de fete. Halep, Dulgheru şi Begu se simt bine la turneul de la Roma, competiţie care stă la umbra Grand Slamurilor. Alde Ponta se mândresc cu ele (căutaţi-le conturile de Facebook!), eu doar le salut. Şi le doresc sănătate în două seturi.


 

Citit 710 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.