Cel mai tare scurt din istorie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Dragnea a luat un an cu suspendare. Ăştia, obişnuiţi cu luatul, nu se satură niciodată.

* Acelaşi Liviu, căci nu ne putem descotorosi uşor de un asemenea personaj, şi-a dat demisia din Guvern şi din funcţiile deţinute în PSD. Condamnarea, încă nefinisată, l-o fi apăsat pe baronul de Teleorman. L-a apăsat exact acolo unde a pus mâna şi Cătălina, vrednica fiică a neamului intrată în Parlament direct de pe bancheta din spate a maşinii marelui mustăcios.

* Fostul adjunct al lui Ponta ar fi trebuit să renunţe la funcţiile publice de la precedentul termen, atunci când se vorbea despre vreo patru ani cu executare. Te vede electoratul fidel, Liviule, şi-o să-ţi bată obrazul la parastas!

* Prima etapă a loteriei bonurilor fiscale s-a încheiat glorios: câştigul fi-va de 54,9 lei, sumă care extrage din foame fix 18.215 compatrioţi. Mulţumim, Darius, Orlando şi Victoraş! E cel mai tare scurt din istoria poporului, de la Burebista încoace - ce naiba vom face cu restul ăla de 4,9 lei? Ah, ştiu, ne luăm şerveţele umede.

* Klaus Iohannis este mai activ în scris, de aceea nici nu mai avea nevoie de purtător de cuvânt la Cotroceni. În noua sa carte, preşedintele-ficus ne inoculează faptul că personajele din spatele gratiilor ar fi fost libere în caz că alegerile din noiembrie 2014 i-ar fi revenit doctorului în drept Ponta. Carevasăzică, omul nou de la Sibiu conştientizează încărcătura votului de acum jumătate de an... N-am pus mâna pe opera sa, însă tare mi-aş dori ca în coadă, înainte de cuprins, să nu conţină bancuri şi integrame.

* Apropo de şeful statului. Iohannis s-a întâlnit zilele trecute cu Daniel Horodniceanu, propus pentru conducerea DIICOT. La finalul întrevederii, Horod-şi-mai-cum-îi-zice a vrut să-şi facă un selfie cu sasul, fiind însă refuzat, aşa cum era de aşteptat. Unde l-aţi găsit pe Daniel, nene? Bine că nu s-a bătut pe burtă cu fostul primar şi să-l întrebe dacă madam Carmen e acasă.

Citit 944 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.