Liniştea, limbă universală

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Orlando de la Finanţe se plânge de salariul de ministru. E o ruşine, zice fostul DJ, referindu-se la suma de 5.300 de lei. Corect, e o ruşine pe lângă leafa unui medic sau a unui profesor. Aoleu, fiind vorba de politică, trebuia să mă gândesc doar la doamnele bine de pe centură. Şi alea ne vor binele. Contra cost.

* Sau poate că nici ăstuia nu-i ajung corcoduşele de frizer. De coafor, cum susura din vârful botoxului madam parlamentara de la Rădăuţi. Iar Teodorovici are ce tăia de pe bostanul cocoţat pe umeri.

* Klaus Iohannis este încântat de vizita făcută Papei Francisc şi spune că a discutat multe lucruri cu Suveranul Pontif. Desigur, translatorul întâlnirii a fost cel mai câştigat: din partea preşedintelui României a avut de interpretat doar salutul.

* De fapt, surse demne de toată încrederea îmi arată că n-a existat niciun interpret la discuţia de la Vatican. Liniştea este, până la urmă, o limbă universală.

* Un bărbat din judeţul Galaţi a săpat un tunel de 40 de metri pentru a avea acces la pescuit ilegal pe Siret. Profesionist omul, deja are expertiză, vorba unui amic, aşadar ar putea ocupa funcţia de Apolodor în eventualitatea în care municipalitatea gălăţeană va ajunge să scurme pe sub Dunăre.

* Individul care ajungea pe ascuns la peşte ne oferă o pildă inegalabilă: iată ce s-ar putea afla în sutele sau miile de garaje din Galaţi! Parcă vezi că unii dintre concitadini au ajuns deja pe Everest plecând dintr-o başcă plină de murături.

* Noua Zeelandă recunoaşte prin lege că animalele sunt fiinţe simţitoare, precum oamenii, şi interzice folosirea lor pentru testarea produselor cosmetice. Nu-mi prea convine, poate într-o zi voi emigra în estul extrem al atlasului geografic:

1. Dacă sconcsul te tratează cu posteriorul, e musai să ţi se lege de mână un odorizant.

2. Fiinţa simţitoare din apartamentul tău nu trebuie lăsată să vadă avizierul cu scorurile de la întreţinere. E păcat să le pierdem aşa.

Citit 939 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2015 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.