Folclorul e generos, Mihai!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Facebook-ul fierbe după ce artistul Gâdea Mihail, angajat într-o funcţie de conducere la Antena-3-este-aici, l-a pus pe ăla micu’ al lui Julio Iglesias să repete după el, adicătelea după profesor, nişte prostioare în limba română. Printre altele, Iglesias Jr. a zis "Jos Băsescu" spre satisfacţia întârziatului realizator al emisiunii Cinteza Zilei şi a fanilor acestuia. Deşi am întâlnit şi antenişti stupefiaţi de oligofrenismul lui Mihăiţă, sluga voiculesciană scuzându-se pe aceeaşi reţea de (anti)socializare că a folosit strigături din folclorul urban. Gâdeo, nu te-am crezut niciodată mai deştept, şi nici cultivat (mai ţineţi minte hambarul pentru elicopterul SMURD?), iar argumentul tău e mai şubred şi decât articulaţiile şi tendoanele vioilor tăi suporteri. Folclorul românesc a consacrat şi alte expresii: M**e Steaua!; Felix, de ce ţi-ai dat în gât verişoara la Secu?; Dănuţa Grecu, de când n-ai mai trecut pe la plafar?; Mircea Badea, să nu mai baţi motociclişti până-ţi lasă urme de frână pe faţă!; Salut, c***e!

* Noaptea Muzeelor a avut iarăşi succes, atât în Bucureşti, cât şi în ţară. Bravo, bă, e bine că v-aţi înghesuit la moca, până la urmă iniţiativa a apărut din dorinţa de a populariza conceptul de muzeu... Din păcate, o asemenea instituţie rămâne în viaţă doar dacă-i trecem pragul în celelalte zile ale anului. Chiar mă miram de ce sâmbătă seară n-au mai spart băieţii seminţe şi pet-uri de bere în faţa blocului - s-au dus să-i vadă fălnicia lui Terente de la Antipa. Sau de la Mina Minovici.

* Ponta îi ia apărarea lui Dragnea, deşi mustăciosul a primit doar un an cu suspendare în dosarul Referendumul. Toţi mergem pe stradă şi îl luăm pe unul singur, spune Victoraş, toţi bem apă şi îl luăm pe unul singur, adaugă premierul, inoculând faptul că dând în mine, dai în tine, dai în fabrici şi uzine. Carevasăzică, toţi cei şapte milioane de români care au votat pentru demiterea lui Băsescu ar trebui să fie la fel de vinovaţi ca regele parastaselor din Teleorman. Într-un fel, procurorul din părul Guvernului copiază (nu i s-a mai întâmplat) discursul lui Voiculescu: Toţi românii au dat în gât la Securitate. Ba pe-a altcuiva!        

Citit 845 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2015 14:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.