Brăţară cu ceas. De la Marean

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Folosindu-se de drama unei femei care a stat şase luni în arest de pomană, Tăriceanu îi cere în scris lui Iohannis demiterea Liviei Stanciu şi a Codruţei Kovesi. Se pricepe la doamne, din acest motiv s-a trezit tocmai Călin, mire-cu-şase-neveste.

* Apropo, vă mai aduceţi aminte de bileţelul roz din 2005-2006? Şeful Senatului, ajuns conjunctural în acest scaun, iubeşte compunerile făcute de mână. Le putem boteza mânării?

* Iohannis a decorat un medic acuzat de luare de mită. Eh, mai greşesc şi scriitorii... Nu vedeţi câte se spun şi despre Creangă, Sadoveanu şi Preda?

* Domnule preşedinte, astăzi este joi, 28 iunie 2015! Asta în caz că eraţi ocupat cu următorul volum şi, nu mai este nicio surpriză, vă cam scapă unele detalii. Ah, era să uit - mâine e vineri.

* La întâlnirea cu preşedintele Albaniei, Ponta a şchiopătat. Şi la propriu, asta fiind noutatea. Mongoloidul s-a scuzat, spunând că s-a lipit de o accidentare la baschet. În caz că mai avea cineva vreo dilemă, premierul României joacă de câteva luni numai la recuperare. Inspectorii ANAF depun mărturie.

* Mircea Geoană a recunoscut la DNA că a primit trei ceasuri de la Marean Vanghelie drept cadou. Culmea, aceste obiecte fuseseră luate ca mită de fostul primar de sector. Naiba ştie care o fi diferenţa dintre ceasul cu brăţară şi brăţara cu ceas...

* Marea Britanie vrea să interzică accesul la site-urile pentru adulţi. În condiţiile astea, chiar nu mai are rost să ne căutăm de lucru în Regat. Te plictiseşti, pe bune!

* Romica Jurcă a fost dată afară de la TVR, însă îndepărtarea domniei sale a stârnit şi un mare scandal. Chiar aşa, ne cresc meteorologii în grădină, nu suntem în stare să-i protejăm? O să rămânem singuri pe lume, n-o să mai ştim când vin norii peste noi, vom fi surprinşi de razele nesătule ale soarelui. Doamna Romica e un bun naţional. Imediat vine tanti Neti Sandu, aia cu horoscopul.

Citit 998 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2015 18:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.