Comedia Bonurilor Fiscale

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Guvernul României gândeşte cu g mic. Mai exact Orlando de la Finanţe, la el făceam referire şi la comedia intitulată Loteria Bonurilor Fiscale, dar aveam nevoie de antet. Aşadar, frezatul care duce mai departe trăsnaia lui Vâlcov anunţă că va fi creată o aplicaţie pentru smartphone, prin care contribuabilul va expedia selfie-ul bonului fiscal la bază. Carevasăzică, amărăştenii din ţară care nu-şi permit telefon cu neuroni nu-s obligaţi să câştige de-o ciorbă la tele-eurobingo fiscal. La muncă, bă, nu la pozat maculatură!

* Nicolae Breban, academician făcut la seral, a clamat că Patapievici şi Liiceanu ar trebui împuşcaţi pentru că ar fi atacat neamul românesc. Tot el, Brebanul, despre care s-a insinuat că a colaborat cu Securitatea, zice că a folosit o banală metaforă, exact ca Badea sau Banciu, care-şi ascund calomniile şi imprecaţiile în spatele cartonului „Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare”. Dom’ profesor, ai încurcat metafora cu mă-tafora, gloanţele nu ştie carte, bre...

* Olandezii anunţă că cea mai simplă metodă de slăbit ar fi coabitarea cu mâncăruri care miros foarte puternic. Iată explicaţia: conform studiilor, aromele puternice îi fac pe consumatori să ia mai puţin furaj în lingură sau furculiţă. Desigur, vă veţi întreba de ce... Nu, opriţi-vă! Oana Roman (şi alte persoane din zodia ei) şi-ar fi pierdut mirosul în urma unui accident casnic.

* Societatea de salubrizare din Buzău (un soi de Ecosal mai pretenţios) vrea să monteze cititoare de carduri pentru accesul în ţarcurile în care se află pubelele blocurilor din cartierele centrale ale oraşului. Scopul? Se doreşte astfel stoparea împrăştierii gunoaielor de către academicienii care scormonesc după resturi alimentare. Fără să întrebe autorităţile, unii dintre buzoieni vor merge la ghena de gunoi pe baza cardului de sănătate.

* Microsoft anunţă că Windows 10 va fi disponibil din 29 iulie 2015. Se aude că la băieţi, iertată-mi fie ambiguitatea, acest program va deveni utilizabil în primele zile din august.

Citit 850 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2015 16:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.