Cocostârcul Malada

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* A revenit - de unde naiba dispăruse, habar n-am cât de slobod la gură i se permite să fie - Pirel Malada, nume de cod care ar trebui luat de bun şi dus la Serviciul pentru Evidenţa Populaţiei. I se potriveşte de minune. Aşadar, individul care a lucrat ca purtător de cuvânt al premierului urmărit penal a ajuns între timp consilier al aceleiaşi entităţi şi emite păreri pe Facebook. După votul de alaltăieri din Parlament, Malada a scurmat pe aşa-zisa reţea de socializare făcându-i pufoşi pe toţi cei care au intoleranţă la Ponta şi PSD. A fost şi ironic pe alocuri, încercând şi cu acest prilej să-şi dea condeiul la cucerit populaţia. Huo, deosebitule! Pufos (indiferent ce ai simţi în momentul în care utilizezi acest termen de şcoală primară) să-l faci pe taică-tu, Pirele, cocostârcule!

* Din ciclul „Să fim liniştiţi noi, cetăţenii!”, moţul Senatului a oferit declaraţia anului. Soţul cu şase neveste, Călin Popescu Tăriceanu, a venit în faţa camerelor de luat vederi cu următoarea imbecilitate: Imunitatea nu este un privilegiu. Imunitatea este, în final, în beneficul cetăţenilor. Cei care sunt în Parlament au obligaţia să reprezinte interesele cetăţenilor. În momentul în care unui parlamentar i se ridică imunitatea, nu este el afectat în primul rând, ci cetăţenii care rămân fără reprezentare. Ha, ha, ha, o asemenea doză de umor n-ar fi putut oferi nici măcar Divertisul în perioada sa de forţă, mai ales că avem de a face cu o glumă involuntară... Căline, am făcut câteva ture pe textul matale şi am tras următoarea concluzie:

Nene, ai dreptate! Când unui parlamentar i se ridică, afectaţi sunt cetăţenii, nu demnitarul. El se bucură de respectiva suire, o exploatează cu ajutorul secretarei/amantei şi uită ce kurtos-kalacs a mâncat în campanie. Ca să i se mai ridice o dată, căci suntem obligaţi să ne uităm şi-n buletinul parlamentarului, deputatul sau senatorul trece pe pastile şi tot aşa. Lui i se ridică, nouă ni se face foame şi iată ce perpetuum mobile frumos am obţinut în acest colţ de Uniune Europeană!

Citit 1125 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.