Ne atacă un Rus!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ioan Rus, ministrul uşor agramat al Transporturilor (de ce ţi-ar trebui acuzativ cu prepoziţie sau acord între subiect şi predicat atunci când ţii de şase să nu vadă fraierii compoziţia botezată în mod abuziv asfalt?), s-a dat la nevestele românilor plecaţi peste hotare, neuitându-i nici pe copilaşii de acasă ai acestora. Spaţiul acestei rubrici este limitat, aproape că-mi vine să mă cert din acest motiv (nu-i oră de psihiatrie, nu cu eul meu, cu al altuia m-aş intersecta), însă trebuie să ştie poporul ce a expectorat Rus într-o emisiune la canalul Digi 24.

Iaca: „România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în acest moment, în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate.”

Detest ghilimelele, însă fără ele am fi intrat pe alte teritorii. Ministrul Rus, în loc să vorbească despre prostituatele care ne promit autostrăzi de douăzeci şi ceva de ani şi le ies drumuri naţionale de douăzeci şi ceva de kilometri, e mai al dracului decât poştaşul - sună la uşă până i se deschide.

Ştie că pilonul numărul 1 al familiei e prin Schengen după d-ale cavităţii bucale şi-l interesează cariile soţiilor aflate la domiciliu. La vârsta domniei sale şi-ar putea agresa doar secretara, mă gândesc că i-ar ajunge, însă ardeleanul de la Transporturi afişează o vigoare soră cu protuberanţa lui Terente pusă la murat într-un borcan de la Antipa. Nu mai înţeleg, ăsta e Rus ca nume sau naţionalitate? Pentru un transilvănean, afirmaţia de acum două zile e sinonimă cu detonarea unei bombe atomice - bine că vă doare pe voi, guvernanţii, ridichea de copiii blestemaţilor plecaţi peste graniţă!

Într-o guvernare de nota opt, aşa cum o consideră urmăritul penal apărat de alţi penali, n-ar trebui să mai evadeze românaşii ca musca pe dejecţii. Şi am avea consoarte mai cu frică de Dumnezeu acasă, nu le-ar frecventa atâţia bărbaţi (nu destui ca să ajungă la stadiul de târfă), iar generaţiile noi de bipezi ar fi atât de cuminţi încât să-şi vadă de şcoala care ulterior să-i propulseze firesc în câmpul muncii. Aşa să-i spui urmăritului penal, mototolule!

Citit 854 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.