Trigliceride speciale la băieţii!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Parlamentarii şi-au votat o pensie specială, foarte specială, aidoma fiinţelor care îşi vor vârî colţii în ea până când mâinile li se vor retrage la depou, fix pe coşul pieptului. Prinzi din întâmplare un mandat de senator sau deputat, te agăţi ca prin minune de încă o legislatură? Te-ai scos, rămâne să te rogi la Dumnezeu să nu-ţi expire prea devreme abonamentul de pământean. Dacă ajungi la trei sau patru mandate, deja te vei certa cu divinitatea că nu s-a dat drumul la nemurire, că au prins numai cei care s-au băgat în faţă. Voi încerca să fiu pe înţelesul tuturor celor care au votat monstruozitatea asta, iar dacă cineva mă acuză de populism îl rog să se uite puţin în fluturaşul medicilor, profesorilor şi al celorlalte categorii sociale fără de care am fi experimentat o râpă mai generoasă. Aşadar:

1. Să vi se mărească şi alte valori, alde bre demnitarilor, cum ar fi trigliceridele, colesterolul şi tensiunea arterială! Oricum veţi avea lovele destule ca să stopaţi efectele nocive ale unui tsunami cu acizi graşi pe post de Stela şi Arşinel.

2. Pentru celelalte ecuaţii (mai exact pentru învârtoşarea lor), mi-aş dori să vă cumpăraţi în continuare pilule. Doamna Cristiana Anghel, e doar cazul masculilor din Parlament, nu vă aruncaţi şi dumneavoastră în uşa farmaciei! Ar fi culmea, pastila albastră e un concept dificil pentru o fostă educatoare (sau învăţătoare) parvenită. Am tot respectul pentru branşa din care aţi scos capul şi acel sacou cu Mickey Mouse, nu şi pentru o activistă Antena 3 adusă de inerţie în Casa Poporului.

3. Ah, era să-l uit pe Anghel Stanciu, fostul peremist primit cu braţele injectate în pesede. Mi-e greu să identific un american cu anii de parlament ai distinsului posesor de strungăreaţă care a avut tupeul nemărginit de a clama la tribuna Parlamentului că, dacă românii şi-au luat România înapoi în noiembrie 2014, e cazul ca şi marea familie a deputaţilor şi senatorilor fătaţi la maternitatea măgăoii ridicate de Ceauşescu să-şi ia înapoi Parlamentul. Ne-aţi luat pielea, bă, e timpul s-o luaţi înapoi! Huo!         

Citit 718 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iunie 2015 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.